lightbulb

IBM og CDS inngår strategisk samarbeid

Commercial Data Servers, kjent i det norske markedet som CDS, har inngått strategisk avtale med IBM for salg av hele IBMs maskinvareportefølje.

 

IBM_CDS_Pedab

Commercial Data Servers AS har inngått strategisk avtale med IBM for salg av hele IBMs maskinvare-portefølje. CDS ble etablert i 2000 av spesialister på løsningsdesign, salg og leveranse av stormaskiner, og har siden oppstarten væ
rt IBMs eneste partner i dette markedssegmentet. “Med lang erfaring og et godt renommé hos kunder med driftskritiske IT-miljøer, er det naturlig for oss å tilby alle elementene i IBMs maskin-portefølje” sier Endre Koch Aslaksen hos CDS. “Med fokus på hele datasenteret hos våre kunder, ser vi det som en naturlig utvikling å ta inn IBMs Power Systems, og i tillegg levere lagringsløsninger av høy kvalitet og med verdens beste serviceapparat i ryggen”.

I alliansen har CDS inngått samarbeide med distributøren Pedab, for kompetanse og support på hele IBMs produktserie. Erfaringen CDS har med løsningsdesign og leveranser til virksomhetskritiske installasjoner er et sterkt bidrag til de norske kundene for rådgivning og bistand til å bygge egen infrastruktur, også på andre plattformer enn tradisjonell stormaskin.

“Med IBM Power Systems med UNIX/Linux og IBMs feiltolerante og fleksible lagringsløsninger, gleder vi oss til å se det norske markedet ta i bruk løsninger som er spesialisert og designet for nettopp slike formål. Den satsingen CDS nå gjør på IBM er svært spennende i et marked som vokser hos IBM. Kombinasjonen CDS, Pedab og IBM gir kundene et sterkt team bestående av meget erfarne personer i dette løsningssegmentet, og vi ser med spenning frem til å vise de norske kundene hva de kan oppnå med IBMs teknologi” sier Martin Strandos, direktør IBM Systems.