Tussa IKT inviterer til seminar hos Pedab

Kjære kunde og partner!

I samarbeid med vår verdsatte partner Tussa IKT inviterer Pedab til et spennende ettermiddagsseminar i Oslo sentrum. Vi ønsker å gi dere faglig påfyll og se nærmere på noen av de hotteste trendene i markedet. Tirsdag 13. mars er du velkommen til oss for faglig påfyll og nettverksbygging. Vi starter opp kl. 14.00 og avslutter med pizza fra ca. kl. 16.00. Ta gjerne med deg en kollega! Hele invitasjonen og link til påmelding finner du her.

Agenda

Hvordan øke verdien av din brannmur og andre sikkerhetskomponenter?

Tussa IKT og Pedab vil vise hvordan en helhetlig innfallsvinkel til sikkerhetsarbeidet vil gjøre at du får mer verdi ut av dine eksisterende sikkerhetsinvesteringer, øker visibiliteten i din infrastruktur og gjør deg sikrere. Sikkerhetsekspertene Terje Olsen fra Pedab og Vigleik Hustadnes fra Tussa IKT deler sin kompetanse.

OMG – IBM Watson Campaign Automation

I dag må man sloss om oppmerksomheten til kundene og kundene setter selv premissene for hva de vil lytte til. Med IBM Watson Campaign Automation får du mulighet til å følge opp kundene med informasjon som er relevant for dem, til relevant tidspunkt og i relevant kanal. Morten fra OMG AS viser hvordan man kan utnytte marketing automation verktøy til å nå frem til kundene dine.

Multitjenster

Hvordan jobber TDC mot bedriftskunder i Norge og hvordan lykkes med fokus på sikre nett og leveranse av multitjenester. Innlegget holdes av Kai Andre Løvdal, Direktør TDC Wholesale.

Pedab