Hva søker du etter?

Blogg

En unik satsning på R&D

25 august, 2020

Huawei er kanskje mest kjent for å være et av de selskapene i verden som investerer mest i R&D. Dette fører til at de har en portefølje som ikke bare er svært solid, men også svært kostnadseffektiv.

Huawei har vært gjennom en æra med Innovation 1.0, hvor fokuset har vært å skape innovasjon som adresserer kundenes behov innen teknologi, produkter og løsninger. Dette førte til en rekke teknologiske utviklinger innen trådløs, optical networks og smarte enheter. Nylig ble det slått fast at Huawei er den femte største investoren på R&D i verden.

Ønsker du en oversikt over vårens nyheter fra Huawei? Sjekk ut vårt webinar!

Nå er tiden her for å gå videre til Innovation 2.0 hvor innsatsen utvides for å søke gjennombrudd i grunnleggende teorier og utvikle nye teknologier. Et eksempel på dette er IdeaHub, deres nye kreativ samhandlingsløsning som er bygget på avansert teknologi.

Huaweis arbeid med innovasjon inkluderer ikke bare egne over 80 000 R&D ansatte, men også over 230 tekniske samarbeid. Det vil med andre ord bli svært spennende å følge med på Huawei fremover.

Vil du lære mer om IdeaHub? Se vårt webinar her.

Nå har Huawei tatt neste skritt med sin OceanStor Dorado serie. OceanStor Dorado V6 All-Flash Storage Systems bruker flere kontrollere og en NVMe-teknologi som de selv produserer med bransjeledende ytelse. Påliteligheten er ekstremt god: Dorado V6 kan effektivt forhindre alle serviceavbrudd, uten å påvirke tjenester og uten ventetid under oppgraderinger. Ikke bare er kostnadseffektiviteten helt unik, men systemet er også en av de raskeste på markedet. Markedets behov for fremtidig sikkerhet og fart blir dermed dekket.

Huawei sine storage løsninger skiller seg ut fra resten av markedet. Vil du lære mer om de forskjellige løsningen og hvordan den kan lette din hverdag? Den 22. September vil vi holde et webinar på området.

Meld deg på her for å lære mer!