Hva søker du etter?

Blogg

Er du Norges neste sikkerhetsekspert?

21 januar, 2019

I samarbeid med Norsis, digi.no, Evry og HackCon arrangerer vi den årlige konkurransen for å kåre Norges beste sikkerhetsekspert! På den nasjonale cybersikkerhetskonferansen HackCon den 14. februar 2019, kl 12.30 kårer vi Norges cybersikkerhetsekspert for 2019 – Masterof Cyber Security 2019!

Konkurransen er åpen for alle via internett, og består av tre konkurranser med 25 spørsmål – altså totalt 75 spørsmål. Vanskelighetsgraden vil øke i hver konkurranse, og vinneren vil motta 30.000 kroner i premie. I tillegg vil vinneren kunne smykke seg med tittelen «Master of Cyber Security 2019» – en tittel som vil gjøre seg påCV’en. Alle deltakere som får 90 % måloppnåelse eller mer vil også få et diplomsom som bevis på høy kunnskap innenfor cyber/informasjonssikkerhet.

Meld deg på konkurransen her.

Du vil bli testet innen disse temaene: 

1. Generell sikkerhet – tester allmennkunnskapene og samfunnsperspektivet
2. Informasjonssikkerhet – sikkerhet på teknisk nivå
3. Personell sikkerhet – sikkerhet på menneskelig nivå
4. Fysisk sikkerhet – sikkerhet på fysisk nivå
5. Administrativ sikkerhet – sikkerhet på strategisk nivå (styring,standarder, jus etc)

For å vinne må du delta i alle tre delkonkurransene, og du må bruke samme epostadresse eller Facebook-konto i hverkonkurranse. Les mer om reglene for konkurransen her.

Vi ønsker å gi en anerkjennelse til alle som presterer på et høyt nivå, og oppfordrer så mange som mulig til å teste sine kunnskaper. Dette blir en åpen konkurranse mellom sikkerhetsinteresserte i private og offentlige virksomheter, så vel som studenter og lærere – utfordre dine venner, kollega og samarbeidspartnere til å ta utfordringen!

Resultatene fra tildligere Master of Cyber Security finnerdu her

Vi i Pedab ønsker alle lykke til!

//Roger