Pedab Finance

Vi hjelper våre samarbeidspartnere og kunder med å gjøre sine IT-investeringer så lønnsomme som mulig.

 

En fullverdig løsning for sluttkunden eller rammeavtale til datasenteret

Ved å tilby skreddersydde finansieringsløsninger hjelper vi våre samarbeidspartnere og kunder med å gjøre sine IT-investeringer i datasentre, infrastruktur, forretningsløsninger og datamaskiner. Finansieringen hjelper til med å spre utgifter og kostnader under produktenes økonomiske levetid.

 

Illustrasjonsbilde av en barnehånd som holder mange mynter og en eldre hånd som teller myntene. Hendene er på en duk som er fylt med mynter.

Hva kan en finansiering inneholde?

Finansiering kan omfatte maskinvare-, programvare- og installasjonstjenester. Kontraktsperioden er mellom 12 og 60 måneder, og gjøres ved å signere en leieavtale.

 

Konkurransedyktige priser

Vi skaper den beste økonomiske løsningen som dekker dine eller din kundes behov. Prisene vi jobber med er individuelle, men du skal ha fordel av å være en partner av Pedab og finansiering bør være den høyeste konkurransekraftige støtten til salg av produkter og tjenester.

 

Rammeavtale – en enkel måte å samle alle investeringer på

Vår spesialitet er finansiering gjennom en rammeavtale. Du signerer en hvis du har løpende investeringer. I rammeavtalen gir vi kunden en årlig grense å handle for. Fakturaene går fra leverandøren til Pedab Finance, og vi begynner å betale for leie på hvert kalenderkvartal. Hvis du samler investeringene i en rammeavtale, får du også en bedre pris, og en og samme pris, uansett mengder og produkter.

 

Om du har spørsmål rundt finansiering i Pedab, kontakt oss gjerne:

 

Roger Ison-Haug

 

Roger Ison-Haug
Adm. dir, Pedab Norge og Leder Security Business Unit, Pedab Group
Finn meg på LinkedIn og Følg meg på Twitter
Telefon: +47 480 18 914
E-post: roger.ison-haug@pedab.no