5 gode grunner til å bli en Huawei partner

Ønsker dere å endelig kunne konkurrere mot store, dominerende partnere i det norske markedet? Ønsker dere å jobbe med en leverandør som på fem år har gått fra å være relativt ukjent, til å nå globalt være # 1 på telekom og storage, # 2 networking og # 3 på servere? Kom og se på nye inntektsmuligheter, og bli venner med en global TITAN. 

 

  1. Huawei er underdogen få har sett komme

Huawei er en fremoverlent organisasjon. På relativt kort tid har de blitt globale, dette på grunnlag av at de har både fremtidsrettet og relevant teknologi. Av Huaweis 180 000 medarbeidere verden over, fokuserer 80 000 av disse på R&D.

Videre er Huawei mye mer enn bare telefoner. Huawei er markedsledere på Network, Storage, Servers, Communication, Virtualization, Big data, Cloud, A.I. IoT, Retail solutions for å nevne noe. Vårt fokus for 2018 er Network, Storage og Servers. Er ditt fokus mer i retning av Hyperkonvergert data senter, HPC (High Performance Computing), Cloud og Big data, så er Huawei et svært godt alternativ.

  1. Dedikerte Huawei Ressurser i Pedab

Pedab har ansatt Peter Karby. Karby er Business unit Manager for Huawei i Pedab, og første dedikerte Huawei-ressurs i Norge. Dette betyr at du vil ha en lokal kontaktperson å forholde deg til.

  1. Markedets best keep secret

Nåværende sertifiseringskrav er lave. Det er mulig å enkelt få trent sine medarbeidere opp på både salg og teknisk slik at de blir kompetente på Huawei teknologi. For utvalgte partnere vil det være mulig å få vouchers, så det på denne måten blir gratis å ta diverse tekniske sertifiseringer. Denne muligheten vil dog ikke vare for evig. Ønsker man å enkelt komme inn i partnerprogrammet før det blir formalisert så grip sjansen. Salg og teknisk støtte fås i utgangspunktet fra distribusjon og leverandør. Når man som partner har testet ut et par caser med leverandøren, så vil man oppleve å «bli invitert inn i klubben», og det er her man som forhandler ønsker å være.

  1. Ny «dansepartner»

Det er trygt å jobbe med de tradisjonelle leverandørene, men hos de vil du typsik være en av mange. Ved å samarbeide med Pedab og Huawei skiller du deg ut med en spennende ny aktør og banebrytende teknologi. Du vil ha en global gigant i ryggen og en lokal distributør som kjenner det norske markedet – på den måten er vi mange som jobber for at du som partner skal lykkes. Hvis du tør ta sjansen, være fleksibel og innovativ du nå muligheten til å oppnå svært gode resultater.

  1. Pedab hjelper deg

Å jobbe tett med partnerne er en del av vårt DNA – dette er hva vi gjør hver dag – og Pedab viser sterk vekst YoY. Vår jobb som value added distributør er å avlaste deg med salg og teknisk kompetanse, møte sluttkunder og skape gode aktiviteter sammen. Pedab lar deg fokusere på din kjernevirksomhet, mens vi tar resten av jobben.

  Huawei

Ta kontakt med Peter Karby peter.karby@pedab.no eller 402 27 171 i dag og hør hvordan din bedrift kan starte reisen med Huawei.