Huawei Distributor of the year 2018

Master of Cyber Security 2019

Er du Norges beste sikkerhetsekspert? Har du det som skal til for å bli kåret til Norges beste sikkerhetsekspert og vinne tittelen «Master of Cyber Security 2019» og 30.000 kroner?

Pedab i samarbeid med Norsis, digi.no, Evry og HackCon arrangøren den årlige konkurransen for å kåre Norges beste sikkerhetsekspert! På den nasjonale cybersikkerhetskonferansen HackCon den 14. februar 2019, kl 12.30, kåres Norges cybersikkerhetsekspert for 2019 – Master of Cyber Security 2019!

Konkurransen er åpen for alle via Internett, og består av tre konkurranser med 25 spørsmål – altså totalt 75 spørsmål. Vanskelighetsgraden vil øke i hver konkurranse, og vinneren vil motta 30.000 kroner i premie. I tillegg vil vinneren kunne smykke seg med tittelen «Master of Cyber Security 2019» – en tittel som vil gjøre seg på CV’en. Alle deltakere som får 90 % måloppnåelse eller mer vil også få et diplom som bevis på høy kunnskap innenfor cyber/informasjonssikkerhet.

Du melder deg på konkurransen her: https://hackcon.org/mcs/master-of-cyber-security.

Du vil bli testet innen disse temaene: 

1. Generell sikkerhet – tester allmennkunnskapene og samfunnsperspektivet
2. Informasjonssikkerhet – sikkerhet på teknisk nivå
3. Personellsikkerhet – sikkerhet på menneskelig nivå
4. Fysisk sikkerhet – sikkerhet på fysisk nivå
5. Administrativ sikkerhet – sikkerhet på strategisk nivå (styring, standarder, jus etc)

For å vinne må du delta i alle tre delkonkurransene, og du må bruke samme epostadresse eller Facebook-konto i hver konkurranse. Les mer om reglene for konkurransen her

Resultatene fra tildligere Master of Cyber Security finner du her: Resultater.

Vi ønsker å gi en anerkjennelse til alle som presterer på et høyt nivå, og oppfordrer så mange som mulig til å teste sine kunnskaper. Dette blir en åpen konkurranse mellom sikkerhetsinteresserte i private og offentlige virksomheter, så vel som studenter og lærere – utfordre dine venner, kollega og samarbeidspartnere til å ta utfordringen!

Vi i Pedab ønsker alle lykke til!