Sikkerhetsdagen 2018 – et trusselbilde i endring

Er din bedrift sikret i et stadig endret trusselbilde?

IT-sikkerhet og trusler mot bedrifter er ingen nyhet, men det er en økning i reelle angrep som fører til store tap, både økonomisk og av sensitiv data.

 

For å møte forberedt til denne nye hverdagen er det viktig å holde seg faglig oppdatert og informert om hvilke løsninger som finnes til problemene der ute. Sikkerhetsdagen 2018 vil du få et overblikk over de mest aktuelle truslene og se på analyser om sårbarhet og konkrete tiltak for en tryggere databehandling. Det vil være en mengde foredrag på dagen, der det vil bli presentert løsninger, taktiske overblikk og live-demoer. Mengden data som produseres er i kontinuerlig og eksplosiv vekst, og reelle økonomiske tap er en konsekvens av utrygg data.

Daglig leder i Pedab, Roger Ison-Haug er en av foredragsholdere denne dagen, og  prater i sitt foredrag om hvordan du kan få Cybersecurity øverst på leders agenda. Kom på Sikkerhetsdagen 2018 for å stille sterkere i en verden som er under konstant utvikling og angrep. Les mer HER

 

Pedab ønsker med dette å invitere deg til konferansen med gratis inngang. 
Du kan benytte VIP-kode: «SD18-PEDAB-E» ved påmelding. Ved spørsmål kontakt vår markedssjef Marthe Carlsen på marthe.carlsen@pedab.no eller 926 47 475.