Hva søker du etter?

Blogg

Hils på vår nye medarbeider Janne Almeli

20 februar, 2019

Janne Almeli startet i Pedab for knappe to uker siden i rollen som Sales Leader – Embedded Solutions. Hun har tilbrakt mesteparten av sitt arbeidsliv i IT bransjen, og synes det er spennende med ny teknologi, trender og hvordan dette gir oss nye muligheter. 

Integrerte løsninger

Janne Almeli har lang erfaring innenfor salg av løsninger og vet hvor viktig det er å kunne tilby et totalt konsept for å være relevant for kundene. Nye teknologier, driftsformer, betalingsmodeller og krav til spesialisering gjør at partnerapparatet må omstille seg og se på andre samarbeidsformer enn den tradisjonelle for å være konkurransedyktig fremover.  

Pedab vil tilby sine partnere å bygge integrerte løsninger fra de store produsentene med partnerens egen IC/IP, et arbeide som normal er meget kostbart og tidskrevende. På denne måten kan vi skape helt nye muligheter for våre partnere, ved å tilby unik merverdi og etablere nye partnerskap.  

Økosystem

Pedab har god erfaring med å se vekstmuligheter og å etablere seg i nye markeder. Denne erfaringen ønsker vi å dele med våre samarbeidspartnere slik at de kommer raskt i gang med å bygge markedsandeler. Som distributør har Pedab etablert samarbeid med et stort nettverk av produsenter, SI’ere, MSV’ere og ISV’ere. Ved å sette disse i kontakt med hverandre og skape allianser bygger vi helt nye relasjoner og muligheter. 

Pedab er kjent for å være nytenkende og være i front når det gjelder nyesamarbeidsformer og å etablere økosystemer. Jeg ble derfor veldig glad da jeg fikk  tilbud om å være med på å bygge opp dette som område i Pedab Norge.

Janne Almeli, Sales Leader – Embedded Solutions

Janne Almeli vil sette sammen nye løsningskonsept, bygge nye økosystem, markedsføre og jobbe sammen med partnere på nye salgsmuligheter. Dette vil hun gjøre sammen med sine kollegaer, hvor mange har tung produktekspertise og erfaring fra våre leverandører, noe som gjøre Ameli trygg på at vi i Pedab skal kunne levere de beste løsningene til markedet.

Om du er interessert i å høre mer om hvordan Pedab kan hjelpe deg og din bedrift, ta kontakt med Janne