Hva søker du etter?

white decorative stripes white decorative stripes
Hva gjør vi

Data & Analytics

Driver din datadrevne reise fremover

SLIK SKAPER VI VERDI

Det sies at 90 prosent av all data vi har tilgang på i dag har blitt produsert i løpet av de siste to årene. Denne enorme mengden data gir oss en unik mulighet til å skape innsikt og ny forståelse gjennom avansert analyse. Som et resultat av de siste årenes digitale transformasjon har virksomheter fått nye muligheter til å bruke data til styring av bedriften.

Det det handler om er å forutse hva som skal skje, slik at vi for eksempel kan kjøpe inn eller produsere de rette varene, i riktig antall, til rett tid og sted. Dette vil føre til bedre kundeopplevelser, konkurranseevne og finansiell situasjon.  Det er den bedriften som treffer best på dette som blir vinneren.

For oss i Pedab er en datadreven organisasjon en som har evnen til å hente ut verdi og innsikt fra data, og styre etter dette. Vårt Data & Analytics team hjelper deg i prosessen til å bli en datadreven organisasjon – en prosess hvor fakta og innsikt driver beslutningsprosesser.

Vi skaper verdi for våre kunder ved å definere muligheter, sette sammen og ta løsninger til markedet for bedrifter som har gjort data og analyse til en del av sin forretningsstrategi.

DETTE TILBYR VI

Pedab Data & Analytics hjelper deg i prosessen med å bli en datadreven organisasjon innenfor tre områder:  

 

 

white decorative stripes white decorative stripes

"Our advice is to identify one key area and get started with one simple tactical use case. From this first project you will get attention, learnings, and energy to continue."

Kim Nielsen, Director, Data & Analytics, Pedab Group

HVORFOR BLI EN DATADREVEN ORGANISASJON?

Vårt kundeløfte er bygget på en visjon om progresjon og forbedring for organisasjoner som har gjort bruk av data og analyse til en del av sin forretningsstrategi.

Å bruke data vil forandre organisasjoner. Innsikt har blitt en integrert del av det som inspirerer og engasjerer oss til å gjøre en forskjell.

Vi ser at riktig bruk av data kan ha en stor påvirkning innenfor tre sentrale områder

MER INNOVASJON

Mange datadrevne organisasjoner har en mer nysgjerrig bedriftskultur enn tradisjonelle organisasjoner. Med nysgjerrigheten følger evnen til å søke etter informasjon og generere flere alternativer, dele informasjon mer åpent, og lytte mer nøye.

MULIGGJØR ÅPENHET OG SAMARBEID

De ansatte i organisasjonen har til enhver tid tilgang til informasjon. Dette gjør at de kan lese, jobbe, analysere og argumentere med data. Ansatte i en datadreven organisasjon vet mer og kan forvente at prosesser som idégenerering, prosjektevaluering og beslutningstaking er basert på fakta og innsikt.

EN BEDRE KUNDEOPPLEVELSE

Teknologi gjør det mulig for en datadreven organisasjon å tilby en god kundeopplevelse. Dette inkluderer å lage skreddersydde, personaliserte og proaktive kundeløsninger. Bedrifter som oppnår suksess, oppnår lojale og profitable kundeforhold.

white decorative stripes white decorative stripes

VIL DU LÆRE MER?

Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg på reisen for å bli en datadreven organisasjon.

Kontakt oss
Gro Benjaminsen

Business Unit Manager, Software