Hva søker du etter?

white decorative stripes white decorative stripes

Din datadrevne vekst og innovasjon

Din datadrevne vekst og innovasjon

Slik skaper vi verdi

I Pedab er målet vårt å hjelpe våre partnere å bli mer datadrevne på sin digitale reise. Sammen med våre leverandører leverer vi avanserte teknologiløsninger som samler inn, lagrer, behandler, analyserer og sikrer data mer effektivt.

Vi tror at data er livsnerven i innovasjon, og uten den kan bedrifter falle bak sine konkurrenter. Ved å utnytte dataanalyse kan organisasjoner få innsikt som tidligere var umulig å avdekke. Dette lar dem ta bedre beslutninger, optimalisere driften og identifisere nye muligheter for vekst.

Vårt team av eksperter er dedikert til å hjelpe våre partnere med å navigere i den komplekse verden av data. Vi utforsker, bygger og tar løsninger til markedet for selskaper som har gjort data og analyser til en del av sin forretningstrategi. Vi gir opplæring og støtte for å sikre at de har ferdighetene og kunnskapen som trengs for å lykkes.

Å være datadrevet er ikke lenger en luksus, men en nødvendighet for organisasjoner som ønsker å ligge i forkant av konkurrentene. Det er fem områder hvor vi ser betydlig påvirkning fra bruk av data, og vi mener verdien går langt utover at datadrevne selskaper også presterer bedre økonmisk.

quote

Kontaktpersoner D&A Norge

Gro Benjaminsen

Business Unit Manager Software

Theresa Brynildsen

Business Development Manager Software

Carina Malde

Inside Sales Software