Hva søker du etter?

white decorative stripes white decorative stripes

Høyt utdannet konsulenter med spisskompetanse innenfor sine fagfelt

Høyt utdannet konsulenter med spisskompetanse innenfor sine fagfelt

Våre konsulenter innenfor infrastruktur

Å ta riktige beslutninger kan være avgjørende for å gjøre et IT-prosjekt lønnsomt.

Det å ha riktig kompetanse for å kunne evaluere riktig arkitektur og kostnader relatert til prosjekter er en god start, men etter hvert som prosjektet sparkes i gang trenger du mer. Vi mener at dokumentasjonen av forretningsprosessene og kravene er avgjørende for suksessraten for implementeringen. Dette inkluderer migrasjonsplanlegging, test, pilot og produksjonsfaser av prosjektet. Med svært dyktige og erfarne konsulenter, fjerner vi gjetting og legger kunnskap til alle IT-prosjekt, stort eller lite.

Vi kan hjelpe deg med

– Rådgi organisasjonen din om mål og gi anbefaling som passer dine behov.

– Få tilgang til de rette konsulentene med den kompetansen du trenger.

– Midlertidig hjelp under et engangsprosjekt hvor ansettelse av fast ansettelse ikke er nødvendig.

– Outsourcing av alle eller deler av av dine IT-tjenester.

PEDABS RÅDGIVNINGSTJENESTER

Ved å dra nytte av våre rådgivningstjenester, kan du få den hjelpen du trenger for å implementere en proaktiv IT-strategi.

 

BACKUP ADVISORY

Sikkerhetskopiering er en «livsforsikring» for organisasjonen din og en viktig ressurs når en katastrofe skjer. Våre konsulenter er dyktige backup-eksperter og jobber som pålitelige rådgivere for et flertall av de 50 største virksomhetene i Norden. Med erfaring fra å jobbe i «feltet» har de utmerket kunnskap og dyp forståelse av forretningsbehov og krav.

 

STORAGE ADVISORY

Data er bedriftens mest kritiske ressurs; et brutalt faktum er at hvis denne ressursen ikke svarer eller ikke er tilgjengelig når du trenger den, taper selskapet penger og verdi. I tillegg vokser datamengdene stadig, og du kan ikke bruke hele IT-budsjettet på å legge til lagringskapasitet. Våre konsulenter kjenner lagringsteknologi inn og ut, og kan hjelpe deg med å validere eksisterende lagringsmiljø, gi råd om den optimale lagringsløsningen og implementere både store og små prosjekter.CLOUD ADVISORY

Docker, Kubernetes, MS Office 365, Hypercovers Infrastructure… Cloud har mange navn, men det er et faktum at et Hybrid Multi-cloud miljø er den moderne måten å operere på, og det er umulig å ikke levere en IT-infrastruktur uten å bruke noen av dem. Dersom du er «på vei» til skyen og trenger å levere en plattform raskere og mer smidig, kan konsulentene våre hjelpe deg med å ta de riktige valgene og sørge for at infrastrukturen holder deg med den hastigheten som forventes fra en moderne IT-plattform.

quote

VIL DU LÆRE MER?

Kontakt oss