Hva søker du etter?

white decorative stripes white decorative stripes

Slipp løs det fulle potensiale for å styrke veksten

Slipp løs det fulle potensiale for å styrke veksten

Computing

UTNYTT FULL POTENSIALE TIL VEKST

Computing er kunsten å forenkle kompleks infrastruktur for å holde seg smidig, fleksibel og konkurransedyktig. Endringene i intelligente databehandlingsprodukter og løsninger vil transformere tradisjonelle datasentre. Dette vil lede veien til en tilkoblet og intelligent verden.

Storage

SIKRE VERDIEN AV DATA – SELSKAPETS VIKTIGSTE EIENDEL

Fo å gi verdi må data være tilgjengelig, nøyaktig, gjenbrukbar, beskyttet og utøvende. Derfor har valg av lagringsteknologi en betydelig innvirkning på virksomheten og din evne til å utføre målene dine. Vi hjelper deg å ta informerte beslutninger og guider deg til bærekraftige løsninger som oppfyller lagringsbehovet ditt.

ENTERPRISE NETWORKS

SIKRING AV AGILITET OG AKTIVERING AV FORRETNINGSVEKST

Nettverksteknologien har alltid vært gjenstand for trinnvis endring og har utviklet seg parallelt med andre teknologier. Det er en direkte kobling mellom bedriftens nettverksstrategi og din generelle kapasitet til å oppfylle forretningsmessige mål. En høyere grad av synlighet i bedriftsnettverket fører til økt smidighet og sikkerhet. Ettersom bedriftsnettverk har blitt mye mer enn bare tilkoblingsmuligheter, kan vi gi råd om hvordan du kan utnytte det fulle potensialet for å komme videre din digitale reise.

System software

SIKRING AV SKALERBARHET – EN KRITISK FORBINDELSE MELLOM NÅTID OG FREMTID

Når organisasjoner tilpasser seg den digitale transformasjonen trenger de å sikre at de er fleksible, skalerbare og sikre. Dette betyr at en gjennomgang av systemprogramvaren deres er nødvendig for å sikre at den støtter nye applikasjoner, funksjoner og tillegg til moduler, samtidig som den er enkel å håndtere.

CLIENT COMPUTING

Vi har alle hørt om utrykket «Dine ansatte er bare så gode som verktøyene du gir dem», som for noen er en unnskylding og for andre en utmerket salgs pitch. Imidlertid er nettopp utfordringen mange selskaper står ovenfor hvilke verktøy de skal gi sine ansatte tilgang på, som samtidig kan tilføre selskapet velferd.

Det er ikke uvanlig at løsningene reiser flere spørsmål enn den gir svar:
Hva er kostnadene for implementering og vedlikehold over tid? Vil det være noe nedetid for mine ansatte i løpet av tiden det tar å rulle ut verktøyet? Hvordan sikrer jeg at jeg kan støtte en skiftende arbeidsstyrke? Hva er den mest optimale måten å finansiere utstyret på?

Det er på grunn av dette vi tror på en personlig og smidig tilnærming, uavhengig av prosjektets størrelse. Derfor har vi skreddersydd en rekke tjenester som kan kombineres med produkttilbud – alt for å sikre at ditt selskap dekkes både på kort og lang sikt.

WORKPLACE LØSNINGER