Hva søker du etter?

white decorative stripes white decorative stripes
IT-sikkerhet

Pedab Unified Endpoint Management (UEM)

Kontroller og sikre data på alle dine enheter UEM

Kontroller og sikre data på alle dine enheter

Med flere og smartere enheter – smarttelefoner, nettbrett, bærbare datamaskiner, smarte enheter og IoT-løsninger – mangler mange selskaper verktøy for å sikre og håndtere disse. Mange selskaper har sentralisert administrasjon av applikasjoner, konfigurasjon og sikkerhet på PCer. De samme kravene  gjelder for smarttelefoner og nettbrett når de blir kritiske verktøy for de ansatte.

Pedab UEM leverer IT- og sikkerhetsledende teknologi som trengs for å administrere og sikre enheter, for eksempel smarttelefoner, nettbrett, bærbare datamaskiner, stasjonære maskiner, smarte enheter og Internet of Things (IoT), uavhengig av plattformer og operativsystemer.

Pedab UEM sikrer at du utnytter potensialet for effektivitet og produktivitet for alle dine ansatte, med tilgang til appene virksomheten din ønsker at de ansatte skal bruke. Mobile enheter må være godt sikret og alltid fungere. Videre må støtten være rask og effektiv. Og som en SaaS-løsning, tilbyr Pedab UEM en  fleksibel prismodell, der du enkelt kan justere etterhvert som du vokser.

Les mer om Pedab UEM her

white decorative stripes white decorative stripes

Lyst til å prøve ut UEM gratis i 30 dager?

Klikk her

NØKKELEGENSKAPER

  • Pedab UEM gir deg ett administrasjonsgrensesnitt på tvers av smarttelefoner, nettbrett og andre enheter. Slik får du enkel administrering av enheter når du patcher og implementerer nye applikasjoner.
  • Asset Management betyr at du får en enkel oversikt over alle enhetene som selskapet har. Dette inkluderer smarttelefoner, bærbare datamaskiner og nettbrett.
  • Applikasjonsstyring for å kontrollere hvilke applikasjoner ansatte kan laste ned og bruke på for eksempel et nettbrett eller en PC. Dette fordi mange virksomheter ofte vil eller må begrense hvilke applikasjoner som benyttes på enheter i bedriftssammenheng
  • Epost og data kan legges i sikre krypterte containere, noe som hindrer at uvedkommende får tilgang.
    Oversikt over enheter som ikke er oppdatert.
  • Skille mellom privat kommunikasjon og forretningskommunikasjon på én enhet.
  • Rask og effektiv support og en fleksibel prismodell der du enkelt kan justere etterhvert som organisasjonen din vokser.
white decorative stripes white decorative stripes

TELEMEDISIN - FREMTIDENS PASIENTOVERVÅKNING INNTAR HELSEVESENET

Tenk at du har en kronisk lidelse, kols, diabetes eller hjertesvikt, og har behov for regelmessig medisinsk oppfølging. Tenk å kunne få det nødvendige fagmedisinske tilsynet hjemme hos deg selv, hver dag.

LES MER
Henning Gaalaas

Sales Manager, Security

Robert Haldorsen

Partner Presale Specialist