Hva søker du etter?

Blogg

Hvordan kan du tilpasse virksomheten din til å takle nye utfordringer?

7 april, 2020

Mennesker er heldigvis tilpasningsdyktige. Etter noen uker i en annerledes situasjon ser vi at det har oppstått en ny normal for folk å arbeide og samhandle på. Vi må nå jobbe sammen på en ny måte der alle sitter i hvert sitt hjem. Hvordan kan vi da kommunisere og dele informasjon internt og eksternt, med samme krav til sikkerhet som tidligere? Nedenfor peker vi på tre områder som du burde være oppmerksom på for å opprettholde din arbeidsflyt, selv når omstendighetene endrer seg.

Samhandlingsløsninger – effektiviser og optimaliser din måte å jobbe på

Et første steg er å bruke en god samhandlingsløsning. Dette er en ypperlig måte å bedre produktivitet, og oppnå en smartere måte å jobbe på. En slik type plattform kan optimalisere intern og ekstern samhandling på tvers av kompetanseområder, deling av dokumenter og kompetanse, effektivisere kommunikasjon, sikre lagring av informasjon og gjøre det daglige arbeidet enklere for alle. Å ha mange systemer å forholde seg til er hverdagen for mange, en god samhandlingsløsning vil gi deg en felles arbeidsflate for mange av dine dialoger.

En slik plattform er dog lite verdt uten sine brukere, så det er viktig å ha hele bedriften med seg for å sikre at de ansatte bruker plattformen – og dermed sikre positive resultater. Dette kan gjøres gjennom å formidle hvorfor de burde bruke løsningen og hva de får ut av det.

HCL Connections er et eksempel på en slik plattform, og passer både for små og store bedrifter. Med en slik plattform kan du forbedre en rekke arbeidsvaner som; minske tid brukt i e-post klienten din, oppdatere status hver dag, dele bokmerker til viktige nettsteder og lignende, skape wikier, forum for support og mye mer. Dette er med på å skape en større motivasjon til samarbeid, uten at man jobber fysisk på samme sted.

Pedab har lang erfaring med å levere samhandlingsverktøy som effektiviser og optimaliser din måte å jobbe på.

Vil du lære mer om HCL Connections? 

Analyseverktøy – sett innsikt i system

Det er svært viktig å kunne følge utviklingen i din virksomhet fra dag til dag, og hvordan den påvirkes av endringene i samfunnet. Du må kanskje i disse dager ta beslutninger som vil få store konsekvenser for virksomheten fremover. Ingen kan hjelpe deg med hvilke beslutninger du skal ta, men vi kan hjelpe deg med verktøy slik at du kan ta beslutninger basert på riktig informasjon og fakta.

Pedab leverer løsninger fra IBM og SAP, begge kjent som ledende aktører innen analyse og planlegging. Verktøyene gir deg verdifull innsikt og sparer deg for mye manuelt arbeid med å sammenstille data fra f.eks. lokale systemer, databaser og regneark. Ved å hente inn data fra flere forskjellige kilder og analysere informasjonen visuelt får du et totalt bilde av virksomheten din og et uunnværlig grunnlag for planlegging og beslutninger – alt i sanntid. Løsningene gir dine ansatte en felles plattform for samarbeid i analyse- og planleggingsprosessen basert på en og samme versjon av sannheten.

Våre verktøy er raske å ta i bruk og du vil få god nytte av dem allerede etter noen dager.

Sikkerhet

I en ny og ekstraordinær situasjon, kan det oppstå større sårbarheter enn vanlig og dermed også ytre trusler. Når mange er hjemme er man kanskje ikke beskyttet av de samme sikkerhetsfunksjonene som på kontoret, og dette kan være utfordrende. Ta en titt på dette blogginnlegget for å få 7 tips til hvordan du kan opprettholde sikkerheten med hjemmekontor.

Vi ser også at de kriminelle utnytter den ekstraordinære situasjonen verden nå er i. Vi ser en økt mengde cyberangrep, som er den verste sikkerhetseksperter har sett på flere år. Cyberkriminelle bygger også falske nettsider. Det er derfor viktig å huske på sin digitale hygiene, og være svært oppmerksom på hva du klikker på.

Pedab har lang erfaring med å levere samhandlingsverktøy som effektiviser og optimaliser din måte å jobbe på. 

{{cta(‘e9905cfc-2fa1-45d9-a269-a5f54c3c0e75′,’justifycenter’)}}