Hva søker du etter?

Blogg

IBM Aspera Cloud kan gjøre hverdagen med hjemmekontor enklere

19 mars, 2020

Den 11. mars kategoriserte WHO koronaviruset som en pandemi, og like etter ble nordmenn oppfordret til å ha hjemmekontor. Dette virusutbruddet bærer med seg store utfordringer for det norske samfunn, truer folkehelsen og vår evne som nasjon til å holde hjulene i gang. Det er ikke alle like rustet for, og selv om vi er et av verdens mest digitaliserte land, så opplever mange utfordringer med nettverk og overføring av data.

IBM ønsker å hjelpe virksomheter med å opprettholde kontinuiteten i forretningsvirksomheten i denne vanskelige perioden, og tilbyr derfor gratis Aspera Cloud for å lette overføring av store filer, både internt og eksternt mellom bedrifter.

Fra i dag og til den 30. april 2020 kan nye organisasjoner abonnere på IBM Aspera on Cloud i 90 dager uten kostnad! Nye abonnenter vil ha gratis bruk av SaaS-tilbudet for opptil 2500 brukere, 1 TB dataoverføring, 1 TB skylagring og 10 TB utganger.

Tjenesten er skybasert, med innebygget sikkerhet. Dette gjør det mulig å utveksle filer og datasett på en måte som er både rask og trygg – uansett hvor du og mottakeren befinner dere. Løsningen er en fullverdig Software as a Service (Saas) tjeneste, og krever hverken infrastruktur eller nettverk.

Aspera Cloud tillater brukerne å sende, motta og dele filer, uansett størrelse, på en sikker måte umiddelbart etter at ny bruker er registrert. Det er altså ingen ventetid for å ta i bruk tjenesten. Du kan opprette ny bruker her.

Dersom du ønsker å lese mer om tjenesten, trykk her.