Intelligent automatisering

Intelligent automatisering (IA) er kombinasjonen kunstig intelligens og automatisering. Dette er et raskt voksende teknologiområde. Mange har allerede kommet langt i utviklingen av IA, og begynner nå å utnytte konkurransefordelene dette gir. Intelligente automasjonssystemer kan se, lese, forstå og produsere store mengder informasjon, og automatisere hele prosesser eller arbeidsflyter samtidig som den lærer og blir smartere. Systemene kan hente ut data, analysere og ta avgjørelser.

Automatisering har tidligere revolusjonert produksjonssystemer og produksjon av fysiske produkter. Nå kommer automatiseringen til det digitale domenet for fullt. Roboter og mennesker som jobber sammen skaper stor verdi og hjelper i dag virksomheter med digitalisering reisen. Et eksempel er Robotic Process Automation (RPA) og Digitale medarbeidere.

 

Noen fordeler med å ta i bruk digitale medarbeidere

  • Frigjort tid og økt effektivitet – mer tid til verdiøkende arbeid
  • Økt kvalitet – ingen menneskelige feil
  • Sporbarhet – roboten loggfører alle aktiviteter som gjør sporbarthet og compliance lettere
  • Enkel integrasjon – kjører på toppen av eksisterende IT systemer

Vil du lære mer?

I Pedab har vi stjerneteamet med Kristoffer Kolstad på forretningssiden og Pål Dragseth som teknisk ansvarlig. De har begge lang fartstid fra bransjen, og er nå klare for å hjelpe deg med å ta din digitale automatiseringsstrategi videre!

 

Portrett av Kristoffer KolstadKristoffer Kolstad
Business Development Manager
Finn meg på LinkedIn
Følg meg på Twitter
Telefon: +47 481 90 780
E-post: kristoffer.kolstad@pedab.no

 

 

Hold deg oppdatert

Ønsker du å lese mer om hva IA er, og hvordan det kan brukes? Les noen av våre blogginnlegg: