Master of Cyber Security 2019

Er du Norges beste sikkerhetsekspert? Har du det som skal til for å bli kåret til Norges beste sikkerhetsekspert og vinne tittelen «Master of Cyber Security 2019» og 30.000 kroner?

Pedab i samarbeid med Norsis, digi.no, Evry og HackCon arrangøren den årlige konkurransen for å kåre Norges beste sikkerhetsekspert! På den nasjonale cybersikkerhetskonferansen HackCon den 14. februar 2019, kl 12.30, kåres Norges cybersikkerhetsekspert for 2019 – Master of Cyber Security 2019!

Konkurransen er åpen for alle via Internett, og består av tre konkurranser med 25 spørsmål – altså totalt 75 spørsmål. Vanskelighetsgraden vil øke i hver konkurranse, og vinneren vil motta 30.000 kroner i premie. I tillegg vil vinneren kunne smykke seg med tittelen «Master of Cyber Security 2019» – en tittel som vil gjøre seg på CV’en. Alle deltakere som får 90 % måloppnåelse eller mer vil også få et diplom som bevis på høy kunnskap innenfor cyber/informasjonssikkerhet.

Du melder deg på konkurransen her .

Vi ønsker å gi en anerkjennelse til alle som presterer på et høyt nivå, og oppfordrer så mange som mulig til å teste sine kunnskaper. Dette blir en åpen konkurranse mellom sikkerhetsinteresserte i private og offentlige virksomheter, så vel som studenter og lærere – utfordre dine venner, kollega og samarbeidspartnere til å ta utfordringen!

Vi i Pedab ønsker alle lykke til!