Om oss

Pedab er en IT-partner som gir verdi

Med vår markedsledende spesialkompetanse innenfor maskin- og programvare skaper vi lønnsomhet og muligheter for våre leverandører, samarbeidspartnere og selskap.

Vi har kompetanse innenfor produkter, teknisk support, markedsføringsprogrammer og finansielle tjenester, og hjelper våre leverandører og samarbeidspartnere til å vokse og bli mer lønnsomme. Vi gjør dette ved å introdusere våre partnere i nye markeder med nye løsninger og ved å tilby den høyeste kompetansen. Noen av områdene vi jobber med er skytjenester, sikkerhet, analyse, infrastruktur, detaljhandel og finansiering.

Vi fokuserer på å oppfylle løftet om å finne din neste forretningsmulighet – hver dag

Pedab tilbyr IT-infrastruktur og programvareløsninger. Vårt økosystem inkluderer forhandlere, driftsselskaper, systemintegratorer og applikasjonsutviklere. Vi tilbyr omfattende produkt- og løsningskompetanse, teknisk support, markedsføringsprogrammer og finansielle tjenester med en unik og personlig forpliktelse.

Våre samarbeidspartnere får rask og kompetentbistand til å vinne og beholde sine kunder. Digitalisering innebærer samtaler om den nye digitale teknologien, om sensorstyrte prosesser, analyser, avanserte algoritmer og kommunikasjon i autonome og selvlærende systemer.

Men vår rolle er større enn det. Vi binder også våre verdensledende leverandører med vårt kompetente partnernettverk for å sammen levere de beste IT-løsningene til våre kunder.

Kort om oss

Pedab har 130 ansatte i åtte land; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Latvia, Litauen og Frankrike. Vi tilbyr løsninger fra verdensledende leverandører, inkludert IBM, Huawei, SAP, Informatica, Symantec og Lenovo.

icon-location

Pedab Norway

Norway
+47 47 65 77 00
Email us