Om oss

Pedab er en IT-partner som gir verdi

Med vår markedsledende spesialkompetanse innenfor maskin- og programvare skaper vi lønnsomhet og muligheter for våre leverandører, samarbeidspartnere og selskap.

Vi har kompetanse innenfor produkter, teknisk support, markedsføringsprogrammer og finansielle tjenester, og hjelper våre leverandører og samarbeidspartnere til å vokse og bli mer lønnsomme. Vi gjør dette ved å introdusere våre partnere i nye markeder med nye løsninger og ved å tilby den høyeste kompetansen. Noen av områdene vi jobber med er skytjenester, sikkerhet, analyse, infrastruktur, detaljhandel og finansiering.

Bilde av venterommet på Pedab kontoret hvor det er en sofa, stoler og bord.

Vi fokuserer på å oppfylle løftet om å finne din neste forretningsmulighet – hver dag

Pedab tilbyr IT-infrastruktur og programvareløsninger. Vårt økosystem inkluderer forhandlere, driftsselskaper, systemintegratorer og applikasjonsutviklere. Vi tilbyr omfattende produkt- og løsningskompetanse, teknisk support, markedsføringsprogrammer og finansielle tjenester med en unik og personlig forpliktelse.

Våre samarbeidspartnere får rask og kompetentbistand til å vinne og beholde sine kunder. Digitalisering innebærer samtaler om den nye digitale teknologien, om sensorstyrte prosesser, analyser, avanserte algoritmer og kommunikasjon i autonome og selvlærende systemer.

Men vår rolle er større enn det. Vi binder også våre verdensledende leverandører med vårt kompetente partnernettverk for å sammen levere de beste IT-løsningene til våre kunder.

Kort om oss

Pedab har 130 ansatte i åtte land; Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Latvia, Litauen og Frankrike. Vi tilbyr løsninger fra verdensledende leverandører, inkludert IBM, Huawei, SAP, Informatica, Symantec og Lenovo.

icon-location

Pedab Norway

Norway
+47 47 65 77 00
Email us