Om oss

Pedab er spesialister på å skape merverdi sammen med våre kunder og partnere. Vi skaper økt lønnsomhet og nye muligheter med markedsledende spesialistkompetanse innen utvalgt løsningsområder.

Pedab samarbeider med et nøye utvalg av partnere og leverandører for å skape markedsledende løsninger og tjenester til norske og nordiske bedrifter. Sammen med våre partnere dekker vi infrastruktur, Cloud, analytics, Mobility, Social, Security, Commerce og Big Data.

Vårt mål er å utvikle vårt samarbeid med våre partnere fra det operasjonelle og taktiske til et strategisk nivå. Dette har vi lykkes svært godt med de siste 20 årene.

Fordelene med å være Pedab partner

Ved å inngå partnerskap med Pedab vil du avdekke nye og spennende forretningsmuligheter. I tillegg til en sterk portefølje av utvalgt teknologi og løsninger, er vår rolle som en verdiøkende distributør å tilføre spisskompetanse, service og innovasjon som vil styrke våre partnere. Hjelpe med vekst og lønnsomhet ved å tilby et bredere spekter av innovative løsninger. Vi tar denne oppgaven seriøst: vi rekrutterer og utdanner de beste medarbeiderne løpende. Vårt team tar aktivt del i å øke våre og våre partneres lønnsomhet og vekst.

Vi kjenner det norske IT-markedet

Siden vi ble grunnlagt i 1993 har vi som konsern sett trender komme og gå. Dette har gjort oss både tilpasningsdyktige til nye teknologier og ydmyke overfor usikkerheten fremtiden bringer. Vi kjenner våre partners marked, rett og slett fordi vi er en del av det. Vår styrke ligger i gjensidig interesse og relasjoner. Det er slik vi jobber og hvem vi er.

Ta kontakt og vi vil sammen finne din neste forretningsmulighet.

Bli Pedab partner

Fyll inn skjemaet og vi vil komme tilbake til deg.

Ditt navn (påkrevd)

Din e-post (påkrevd)

Gjenta e-post (påkrevd)

Emne

Din melding