Samarbeidspartnere

Gjør lønnsom forretning med Pedab

Med Pedab får du de beste forutsetningene for å levere en lønnsom og vinnende løsning til kdine kunder. Vi tror på langsiktige forhold med gjensidig engasjement og fokus på lønnsomhet.

Vårt tilbud til våre partnere

  • Pedab driver vekstprosjekter sammen med våre partnere for å utnytte markedsmulighetene. Vi kjenner markedet og vet hvor etterspørselen finnes. Sammen skapet vi et felles tilbud.
  • Partnerutvikling med fokus på langsiktig lønnsomhet og vekst. Pedabs mål er å bidra til å fortsatt være relevant og lønnsomt både langsiktig og kortsiktig.
  • Pedab tilfører rette ressurser med spesialkompetanse. Dette innebærer at med Pedab får dere de beste forutsetningene for å levere en lønnsom og vinnende løsning til deres kunder. Pedabs ressurser håndterer raskt og smidig komplekse problemstillinger som kan oppstå.
  • Vi håndterer en mengde forretninger. Grunnlaget i vår virksomhet er et stort antall tjenester som orderhåndtering, fakturering og logistikk. Disse tjenestene er fundamentet i en effektiv og fungerende verdikjede. Som distributør er det vårt ansvar at alt skjer korrekt og riktig.

 

Illustrasjonsbilde av mennesker som står i en gruppe og snakker/ler. Bakgrunnen er ikke i fokus, men man kan skimte en kontorbygning med planter i.

Bli Pedab-partner

Fyll inn skjemaet og vi vil komme tilbake til deg.

Ditt navn (påkrevd)

Din e-post (påkrevd)

Gjenta e-post (påkrevd)

Emne

Din melding