Hva søker du etter?

Blogg

Pedab + Simplifai

25 mars, 2020

Sammen med Simplifai kan vi nå tilby automasjonsløsninger med kunstig intelligens. Dette kan hjelpe selskaper å vokse og kutte kostnader. Disse løsningene leveres via vårt økosystem, og kan være med på å skape nye og lønnsomme muligheter for alle våre samarbeidspartnere.

Roger Ison-Haug sier han ser frem til å samarbeide med Simplifai. Simplifai har siden 2017 vokst til 55 ansatte fordelt på deres kontorer i Oslo og India. De er et AI-selskap med en visjon om å skape en mer givende og motiverende arbeidsplass, og et system for automasjon som vil gi alle bedriftsledere et verktøy for å hente ut verdien av selskapets eksisterende systemer.

«De er et spennende alternativ til de store etablerte leverandørene, og har et
produkt som i dag har en unik posisjon i markedet.»
Roger Ison-Haug, administrerende direktør i Pedab Norway AS

Simplifai har utviklet og leverer digitale medarbeidere. Modulene inkluderer chatbot, e-postbot, dokumentbot, RPA og beslutningsmotor. Disse forskjellige modulene kan settes sammen, og tilpasses ulike bransjer og jobbfunksjoner. De støtter engelsk og alle de skandinaviske språkene.

Chatbot er en spennende modul som kan brukes innen kundeservice, intern support og markedsføring. Denne kan håndtere tusenvis av henvendelser samtidig, er tilgjengelig døgnet rundt, og har ingen ventetid!

Chatbot Simplifai og Pedab

Ta kontakt dersom du ønsker å lære mer om de spennende løsningen vi kan tilby sammen med Simplifai!

// Janne Almeli