Personvern

Slik behandler vi dine personlige opplysninger

Pedab distribuerer IT-infrastruktur- og programvareløsninger. Vårt partnernettverk omfatter forhandlere, vertsfirmaer og applikasjonsutviklere. Vi tilbyr omfattende produkt- og løsningskompetanse, teknisk støtte, markedsføringsprogrammer og finansielle tjenester.

 

Håndteringen av dine personopplysninger styres av forholdet vi har med deg og din bedrift 

Informasjon og markedsføring til eksisterende partnere og leverandører

Pedab lagrer personlig informasjon i form av navn, firma og e-postadresse i vårt register for partner- og leverandørkommunikasjon. Årsaken er at vi ønsker å kommunisere endringer i partnerprogrammer, rabatter, produktlanseringer, opplæring, invitasjoner til utdanningsarrangementer og lignende via e-post, for leverandøren(e) du videreselger og/eller inkluderer i din egen løsning. Siden en av Pedabs viktigste roller er å arbeide proaktivt for vekst og forretningsutvikling, bruker vi også dine personlige data til å presentere nye forretningsmuligheter samt utfyllende tilbud fra andre leverandører Pedab distribuerer og/eller vår egen portefølje.

Vi deler ikke dine opplysninger med de leverandører Pedab distribuerer. Vi lagrer ikke sensitive data. Hver enkelt person kan når som helst ta del av informasjonen vi har lagret, nekte ytterligere kommunikasjon fra oss eller bli slettet fra vårt register for markedsføringskommunikasjon. Datatilsynet er tilsynsmyndighet.

 

Informasjon og markedsføring for rekruttering av nye partnere

Pedab lagrer personlig informasjon i form av navn, firmanavn og e-postadresse i vårt register for partnerkommunikasjon for å presentere forretningsutviklende tillegg til selskaper med virksomhet og profil som betyr at vi mener at det er en legitim interesse. Ved forretningsutviklingskomplement betegner vi produkter, løsninger og tjenester fra leverandørene vi distribuerer og/eller fra Pedabs egen portefølje.

Vi deler ikke personlig informasjon med leverandørene som Pedab distribuerer. Vi lagrer ikke sensitive data. Hver enkelt person kan til enhver tid ta del av informasjonen vi har lagret, nekte ytterligere kommunikasjon fra oss eller bli slettet fra vårt register. Datatilsynet er tilsynsmyndighet.

 

Informasjon og markedsføring til kunder

Pedab lager personlig informasjon i form av navn, firma og e-postadresse i vårt markedskommunikasjonsregister når vi vurderer at det er en legitim interesse for Pedabs eller våre leverandørers varer og tjenester i form av informasjon og markedsføring. Vi arbeider aktivt for å samle spesifikke samtykker for en fortsatt dialog.

Vi deler ikke personlig informasjon med leverandørene som Pedab distribuerer. Vi lagrer ikke sensitive data. Hver enkelt person kan til enhver tid ta del av informasjonen vi har lagret, nekte ytterligere kommunikasjon fra oss eller bli slettet fra vårt register. Datatilsynet er tilsynsmyndighet.

 

Separate samtykker er noen ganger nødvendig

I forbindelse med blant annet utdannelsesaktiviteter og andre hendelser, trenger vi noen ganger å samle såkalte sensitive personlige opplysninger. Det er viktig å vite at Pedab krever separat samtykke for å håndtere sensitive personopplysninger. Når hendelsen er ferdig, slettes oppgaven. Hvis man ikke kan godta at vi behandler personlige data på denne måten, kan vi ikke imøtekomme for eksempel kostnadsforespørsler.

 

På våre nettsider Pedab.no og next.pedab.no

Det finnes to typer informasjonskapsler. En type lagrer en fil i lang tid på datamaskinen. Dette brukes for eksempel til funksjoner som forteller hva som er nytt siden brukeren sist besøkte nettsiden. Den andre type informasjonskapsler kalles ‘session cookies’. Mens du surfer på en side lagres informasjon midlertidig i datamaskinens minne, for eksempel for å holde oversikt over valgt språk. ‘Session cookies’ lagres ikke lenge på datamaskinen din, men forsvinner når du lukker nettleseren din. Pedab.no bruker begge typer.

Merk: Hvis du ikke godtar bruk av informasjonskapsler, kan du slå av informasjonskapsler via sikkerhetsinnstillingene for nettleseren din (Internet Explorer, Chorme, Firefox, Safari, etc.). Pedab.no samler ikke personlige data uten ditt samtykke på vår nettside.

 

Abonnenter på de mest leste artiklene på Next.pedab.no

Lesere av Next.pedab.no tilbys muligheten til å abonnere på våre mest leste artikler. Pedab lagrer abonnentens personlige opplysninger i form av navn, firma og e-postadresse i vårt register. Vi deler ikke dine personlige opplysninger med leverandørene som Pedab distribuerer. Vi lagrer ikke sensitive data. Personen kan når som helst få tilgang til informasjonen vi har lagret, nekte videre kommunikasjon fra oss eller bli slettet fra vårt register. Datatilsynet er tilsynsmyndighet.