Vårt økosystem

Pedabs økosystem strekker seg over hele Norden hvor vi jobber med de beste partnerne og IT-leverandørene. Vår vellykkede partnerskap skyldes vår ambisjon om å øke lønnsomheten sammen med partneren, støtte deres daglige drift og ikke minst ved å ha en høy standard for kommunikasjon og engasjement. Nedenfor ser du en oversikt over hvordan du kan holde kontakten med oss.

Bli Pedab-partner

 

 

Ønsker du å bli Pedab partner? Kontakt oss og vi vil veilede deg gjennom prosessen og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.
Ta kontakt og vi vil sammen finne din neste forretningsmulighet.

Bli Pedab partner

Fyll inn skjemaet og vi vil komme tilbake til deg.

Ditt navn (påkrevd)

Din e-post (påkrevd)

Gjenta e-post (påkrevd)

Emne

Din melding

Hold deg informert

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du få nyheter og oppdateringer rett inn i din innboks. Dine registreringsdetaljer vil kun bli brukt av oss. Vi vil ikke gi dine detaljer videre og du kan selvsagt melde deg av nyhetsbrevet når du måtte ønske.

Abboner på vårt nyhetsbrev.

Abboner på nyhetsbrev

Fyll inn skjemaet for å motta vårt nyhetsbrev.

Ditt navn (påkrevd)

Din e-post (påkrevd)

Firmanavn (påkrevd)

Jeg ønsker å abonnere på nyhetsbrev

Dine registreringsdetaljer vil kun bli brukt til å sende deg informasjon fra oss.
Vi vil ikke dele detaljer med andre, og du kan avregistrere deg når du vil

Våre markedsaktiviteter

Hos Pedab har vi kontinuerlig aktiviteter og kampanjer for å generere nye forretningsmuligheter for oss, våre partnere og leverandører. Kontakt vårt lokale Pedab team for informasjon om hvilke kampanjer vi kan tilby.

Følg oss på LinkedIn og Twitter

Følg oss på LinkedIn og Twitter for å holde deg oppdatert på nyheter, arragementer, bransjenyheter og jobbmuligheter.
Pedab på LinkedIn | Pedab på Twitter

Referanse

Vellykket samarbeid med Theilgaard Mortensen

Siden 2009 har Theilgaard Mortensen og Pedab jobbet sammen om salg og leveranse av IBM Commerce løsninger i Danmark. Det vellykkede samarbeidet har siden da utvidet seg til å også omfatte Sverige og Norge. Theilgaard Mortensen har en ambisiøs vekstrategi og Pedab spiller en viktig rolle i å hjelpe til med etableringen og forankringen i de nye landene, hvor Pedab allerede har tilstedeværelse og nettverk. I den daglige virksomheten samarbeider Theilgaard Mortensen og Pedab om å få nye kunder og å øke engasjementet med de eksisterende. Theilgaard Mortensen har satt bort en stor andel av det operasjonelle arbeidet til Pedab. Dette har de gjort for å sikre at Theilgaard Mortensens selgere og konsulenter kan bruke tiden sammen med kunder fremfor på administrasjon knyttet til samarbeidet med IBM. Dette bidrar til å optimerer dekningsgraden på salg av software og sikrer en ennå mere effektiv konsulentforretning.

Kim Theilgaard, Adminstrerende Direktør i Theilgaard Mortensen uttaler:

«Vi er meget tilfredse med vårt samarbeid med Pedab, fordi teamet stiller seg til rådighet, er kompetente og selvstendige i å hjelpe vår forretning fremover. De er en fast sparringspartner når vi taler fremtidsrettet strategi og uunnværlig i det daglige samarbeidet om salg av Commerce løsninger i hele Norden«.

 

Les mer om Theilgaard Mortensen og kontakt oss for å høre hvordan vi kan hjelpe deg med å finne din neste forretningsmulighet.