Hva søker du etter?

Blogg

SAP BusinessObjects 4.3 er nå tilgjengelig

11 august, 2020

I den nye lanseringen av SAP BusinessObjects BI 4.3 vil du finne et nytt og moderne brukergrensesnitt og en rekke nye funksjoner. Med SAP BusinessObjects BI 4.3 kan du nå få dekket dine on-premise behov samtidig som du utnytter styrken til skyplattformen og fremskynder din digitale transformasjon.

SAP BusinessObjects 4.3 kommer med en forbedret integrasjon mellom SAP BusinessObjects BI og SAP Analytics Cloud som gjør det mulig for organisasjoner å administrere alle typer av analyse.

De fleste organisasjoner har et hybrid landskap, en mix av on-premise og sky. SAP BusinessObjects 4.3 lar kundene få det beste fra begge verdener: robusthet fra BusinessObjects kombinert med moderne og intelligent analyse i skyen.

Tre hovedområder med nyheter i SAP BusinessObjects 4.3.

Ny hybrid struktur

 • Forbedret integrasjon med SAP Analytics Cloud
 • Forenklet SSO-konfigurassjon og brukerstyring
 • Analytics Hub-integrasjon

Hybrid-Area

Bedre brukervennlighet

 • Ny «Fiori» Launch Pad
 • HTML5 Web Intelligence klient
 • Ny Web Intelligence Data Management
 • Forbedring av BI funksjoner som applikasjoner, varslinger, planlegging og publikasjoner.

20191129-BIFLP

Enterprise Readiness

 • Forenklet installasjon og distribujsjon
 • Høye Security & Compliance standarder
 • Administrator verktøy
 • Forbedret funksjonalitet for revisjon

Enterprise-Readiness

 

Vedlikehold og support

Vedlikehold leveres ut 2025 og support minimum ut 2027.

Installasjon

SAP BusinessObjects Business Intelligence Platform 4.3 kan installeres som en ny installasjon eller som en lokal oppgradering av en eksisterende SBOP BI 4.2 installasjon. Vær oppmerksom på at fra og med 4.3 er desktop klient applikasjoner 64-bits applikasjoner.

Lisensnøkkel

Du vil trenge en ny lisensnøkkel for BI 4.3-installasjonen. Det vil ikke fungere med din forrige BI 4.2 lisensnøkkel.

 

Teknisk sett bør SAP BI 4.3 være en enkel oppgradering for de fleste organisasjoner. Du bør imidlertid vurdere, i forbindelse med oppgraderingen, å investere i ny maskinvare med moderne operativsystem og bruke SAPs migreringsverktøy.

Pedab har lang erfaring som leverandør av IT-infrastruktur og med vår kompetanse og ekspertise kan vi hjelpe deg med konfigurering av SAP-sertifisert servere som er tilpasset dine behov. 

 

 

Pedab har samarbeidet med SAP siden 2014 som distributør av SAP-programvare i Norden. Vi har spesialisert oss på Data & Analyse og leverer løsninger som tar i bruk ny teknologi som kunstig intelligens (AI), maskinlæring (ML), BlockChain og tingenes internett (IoT). Ved å kombinere SAP programvare med vår erfaring og kompetanse innen IT-infrastruktur skaper vi unike muligheter og bedre totalverdi for sluttkunde.