Hva søker du etter?

white decorative stripes white decorative stripes

Sikkerhet

Sikkerhet

Sikkerhet er en stor bekymring i dagens digitale landskap, der bedrifter og enkeltpersoner er avhengig av teknologi for utallige oppgaver. For å møte økende sikkerhetsutfordringer har våre leverandører utviklet robuste løsninger.

IBM er kjent for sitt omfattende utvalg av sikkerhetsløsninger, inkludert verktøy for trusseldeteksjon, identitets- og tilgangsadministrasjon og databeskyttelse. Deres omfattende tilnærming til sikkerhet dekker både lokalemiljøer og skymiljøer, og hjelper organisasjoner med å beskytte sine kritiske data.

HCL fokuserer på innovative sikkerhetsløsninger som er skreddersydd for å møte de spesifikke behovene til organisasjoner. De tilbyr ekspertise innen applikasjonssikkerhet, som gjør det mulig for bedrifter å identifisere og redusere sårbarheter i programvareapplikasjoner, og redusere risikoen for sikkerhetsbrudd.

Red Hat er en ledende leverandør av programvareløsninger med åpen kildekode og tilbyr en rekke sikkerhetsfokuserte produkter. Red Hats åpen kildekode-teknologi leverer transparente og sømløse løsninger, som sikrer at sikkerhetssårbarheter raskt blir løst av et dynamisk fellesskap av utviklere.

Suse tilbyr en rekke sikkerhetsløsninger for moderne programvaremiljøer til bedriftsmiljøer. Sikkerhetstilbudene deres omfatter alt fra kjernesikkerhet og systemherding til fullstackløsninger, som sikrer beskyttelse av oppdragskritiske arbeidsbelastninger.

Micro Focus spesialiserer seg på cybersikkerhet og risikostyring, og tilbyr et utvalg med sikkerhetsløsninger for å beskytte virksomheter mot nye trusler. Produktene deres dekker områder som applikasjonssikkerhet, identitets- og tilgangsadministrasjon og databeskyttelse.

Vi forplikter oss til å være i front på sikkerhet og til å oppdatere løsningene våre for å møte nye trusler. Ved å bruke løsninger fra IBM, HCL, Red Hat, Suse og Micro Focus kan organisasjoner styrke sine digitale løsninger, beskytte sensitive data og redusere risikoen for cyberangrep, og dermed muliggjøre trygge og sikre operasjoner i en stadig mer sammenkoblet verden.

quote

KONTAKTPERSONER D&A NORGE

Gro Benjaminsen

Country Manager Norway

Theresa Brynildsen

Business Development Software

Carina Malde

Inside Sales Software