Hva søker du etter?

Blogg

Skybasert nettverksadministrasjon leverer verdi for MSP-er og kunder

7 september, 2021

Endelig kan vi introdusere Pedab NaaS! En skybasert løsning for å administrere trådløse Campus nettverk, bygget med skyarkitektur, SDN, AI og Big Data-teknologier, som gir full trådløs tilgang, OneGlobal Network og Intelligent O&M.

Alt nettverk maskinvare eies av kunden, mens O&M er skybasert og leveres som et abonnement hos MSP. Plattformens infrastruktur ligger hos Pedab i Sverige og er tilgjengelig på det nordiske markedet, noe som betyr høyeste sikkerhet for både MSP-er og deres kunder.

Som løsningsabonnenter med sin MSP kan kundene overlate O&M hos sin MSP eller gjøre det med eget personell, med direkte ekstern tilgang til plattformen.

Pedab NaaS gir betydelige fordeler sammenlignet med tradisjonelle ikke-skybaserte løsninger, for både MSP og deres kunder:

  • Skybasert nettverksadministrasjon er en sterk bransjetrend og et konsept som letter digitalisering av virksomheten
  • Pedab NaaS er en nordisk løsning rettet mot MSP-er hvor infrastruktur og data ligger i Sverige og ikke i en offentlig sky
  • Høy ROI for MSP, basert på Pedab NaaSs tekniske design og kontraktstruktur
  • Lave oppstartskostnader for kundene, med alternativer for å kombinere mellom modeller med fast og variable kostnad
  • Løsning basert på Wi-Fi 6 for økt kapasitet og ytelse
  • Rask implementering og produksjonsstart
  • Fremtidssikker løsning med stor fleksibilitet, forberedt for IoT og støtte for omprioritering mellom IT-ressurser, endret arbeidsflyt og prosesser, kontinuerlig virksomhets- og forretningsutvikling, og med åpne APIer for IT og prosessintegrasjon
  • Høyeste sikkerhet med sterke brannmurer, pålogging for tofaktorautentisering og fullstendig samsvar med direktiver for datasikkerhet
  • Managed Service Commitment – kvalitet, drift og service avtalt med SLA.

Produkter: Pedab NaaS består av kundens fysiske enheter, med trådløst, ultrabredbånd og API-er for en rekke enheter.
Ruter: NetEngine AR, svitsjer: CloudEngine S-serie brytere, Wi-Fi 6: AirEngine Wi-Fi, brannmur: HiSecEngine AI-brannmurer.

Pedab NaaS tilbys som abonnement på månedlig, årlig eller 3-års basis med kostnadsbesparelser opp mot 30 prosent per år. Under introduksjonen av løsningen tilbyr vi ennå en 3 års avtale for prisen av 2 år!

Kontakt oss for en evaluering av gevinsten Pedab NaaS kan gi din virksomhet og kundenes IT-miljø!

 

{{cta(‘e59080c0-7c7f-4e2a-93b4-317c463850e7’)}}