Hva søker du etter?

Heimdal Security

Heimdal Security er en innovativ leverandør av sikkerhet, basert i Danmark. De beskytter brukere og selskaper fra cyberkriminalitet ved å holde kritisk informasjon og åndsverk sikkert.

Selskapet ble grunnlagt i 2011 av Defcon CTF hacking mestere, og er et av de raskest voksende selskapene i cybersikkerhetsindustrien. Deres fokus ligger på å utdanne brukere gjennom deres egne prisvinnende blogg og gratis online kurs og ressurser. Blant deres prestasjoner inngår prisen «Most Educational Security Blog», nominasjon til «Anit-Ransomware Solution of the Year» ved Computing Security Awars 2017 og vinner av «Anti Malware Solution of the Year» ved Computing Security Awards 2018. Heimdal Security leverer Next Generation Endpoint Security. Deres Thor portefølje, oppkalt etter den norrøne guden, bruker teknologier som gjør produktene effektive tilskudd til tradisjonelle endepunkts sikkerhetsløsninger.

white decorative stripes white decorative stripes

«Vi oppdager de truslene antivirus ikke kan se»

Pedab tror på verdien av lokale leverandører som forstår det lokale markedet og utfordringene deres. Vi har opplevd et marked hvor de mindre, smidige leverandørene har konkurrert med de etablerte aktørene. Heimdal Security har bevist at små nordiske nystartede selskaper kan konkurrere og lykkes internasjonalt.

Contact

Henning Gaalaas
Sales Manager, Security
Pedab Norway

henning.gaalaas@pedab.no

+47 905 31 357

Visit https://heimdalsecurity.com for more information!