Hva søker du etter?

Micro focus

Micro Focus gir deg den programvaren du trenger for å bygge, drifte, sikre, og analysere driften av din virksomhet. De har en portefølje som dekker utfordringer fra mainframe til mobil, på tvers av DevOps, Hybrid IT, Sikkerhet & Risiko, og prediktiv analyse.

Micro Focus hjelper organisasjoner over hele verden med sin digitale transformasjon. Deres programvare inneholder de kritiske verktøyene som trengs for å bygge, drifte, sikre og analysere bedriften. Designet lukker gapet mellom eksisterende og nye teknologier, noe som muliggjør raskere innovasjon, med mindre risiko, i løpet av en digital transformasjon.

white decorative stripes white decorative stripes

Micro Focus hjelper bedrifter verden over med deres digitale transformasjon.

Pedab og Micro Focus har vært partnere i mer enn 10 år. I løpet av denne tiden har Micro Focus vokst seg til verdens syvende største programvareselskap. Micro Focus har i dag en bred produltportefølje og er på mange områder klassifisert som en global leder av de mest fremtredende analytikerne, som Gartner, IDC og Forrester. Sammen med Micro Focus hjelper vi partnere med å møte nye kundebehov og levere de beste forretningsløsninger til sluttkunder.

Contact the Micro Focus team

Joakim Berg
Phone: +46 8 587 237 71
Email: joakim.berg@pedab.se

 

Tony Alshammar
Phone: +46 8 587 237 88
Email: tony.alshammar@pedab.se

 

READ MORE