Hva søker du etter?

Blogg

Vi ønsker RAV velkommen til vårt økosystem

13 februar, 2019

Vi har gleden av å ønske RAV Norge AS velkommen til Pedabs økosystem som teknologipartner til Informatica. Vårt felles mål er å bistå RAV sine kunder med digital transformasjon og til å ta datadrevne beslutninger.

RAV er et konsulentselskap med over 50 engasjerte medarbeidere som har lang og bred erfaring med å øke innsikten i kundens data. Selskapet er ledende innen virksomhetsstyring og analyse, og har nå valgt Informatica som leverandør for å styrke og akselerere datadreven transformasjon. Med RAVs kompetanse og erfaring er vi garantisten for at fremtidige prosjekter blir en suksess. 

Sammen med kunden tegner vi et realistisk målbilde. Vi leverer som avtalt og målet er at kunden skal ha en suksessfull digital transformasjon.

– Sven Ove Hølland, Administrerende Direktør, RAV Norge

 

Vi i Pedab er stolte over samarbeidet med Informatica, og at vi nå har inngått tett partnerskap med RAV som et av Norges ledende kompetansehus. Med dette samarbeidet vil vi kunne kombinere og levere sterk kompetanse og lokal tilstedeværelse sammen med verdensledende teknologi for datahåndtering, dataintegrasjon og digital transformasjon. 

Vi ønsker RAV velkommen til vårt økosystem, og gleder oss til et spennende 2019 sammen!

//Khoa