Hva søker du etterr?

white decorative stripes white decorative stripes

Webinar

Se våre webinarer og lær fra våre eksperter

Hvordan skape en digital sikkerhetskultur?

Digital sikkerhet kan ofte oppleves som et vanskelig tema for mange og er et område som har en relativt høy terskel å ta fatt på. I dette webinaret får vi besøk av sikkerhetsekspert Bjarte Malmedal, som har lang erfaring med og spesialisert seg på digital sikkerhetskultur.

Alt handler om digital risiko - Hvordan overleve et cyberangrep?

Selv de mest strukturerte og profesjonelle selskapene opplever små og større sikkerhetsbrudd på sin IT-plattform. I et mer risikoutsatt samfunn er de viktigste spørsmålene hvordan få oversikt, hvordan planlegge fremover for å møte egne og omverdens krav, og hvordan stå imot stadig nye og krevende trusler.

Hvordan gjøre en risikoanalyse?

Det viktigste man bør gjøre dersom man skal overleve et cyberangrep er å jobbe systematisk, metodisk, og mot en risikostandard. Ved å jobbe slik sikrer du at hele organisasjonen jobber på en transparent måte og skaffer deg et overblikk.

IBM Storage er nå enklere, raskere og bedre enn noen gang før!

Delta i IBMs Storage webinar, hvor de dekker nyhetene fra deres World Wide Storage Launch som ffant sted den 11. februar. Deres lokale salgsteam gjennomgår de viktigste annonseringer av nye storage systemer og løsninger, med "industry first" teknologi, som setter nye standarder for ytelse, kapasitet og integrasjon i Hybrid Cloud miljøer.

Tilbakeblikk fra vårt sikkerhetsseminar

Den 10 mars arrangerte vi sikkerhetsseminar der vi fikk høre sikkerhetseksperter dele råd og tips til hvordan du kan sikre din bedrift. Se opptakene av foredragene fra seminaret.

IBM Power Systems - den perfekte konsolideringsmaskinen

Vår server- og lagringsekspert Tore Thon forteller om de ulike egenskapene som vi vil fremheve spesielt for Power prosessoren.