Hva søker du etter?

white decorative stripes white decorative stripes

Webinar

Se våre webinarer og lær fra våre eksperter

Hvordan skape en digital sikkerhetskultur?

Digital sikkerhet kan ofte oppleves som et vanskelig tema for mange og er et område som har en relativt høy terskel å ta fatt på. I dette webinaret får vi besøk av sikkerhetsekspert Bjarte Malmedal, som har lang erfaring med og spesialisert seg på digital sikkerhetskultur.

Alt handler om digital risiko - Hvordan overleve et cyberangrep?

Selv de mest strukturerte og profesjonelle selskapene opplever små og større sikkerhetsbrudd på sin IT-plattform. I et mer risikoutsatt samfunn er de viktigste spørsmålene hvordan få oversikt, hvordan planlegge fremover for å møte egne og omverdens krav, og hvordan stå imot stadig nye og krevende trusler.

Hvordan gjøre en risikoanalyse?

Det viktigste man bør gjøre dersom man skal overleve et cyberangrep er å jobbe systematisk, metodisk, og mot en risikostandard. Ved å jobbe slik sikrer du at hele organisasjonen jobber på en transparent måte og skaffer deg et overblikk.

IBM Storage er nå enklere, raskere og bedre enn noen gang før!

Delta i IBMs Storage webinar, hvor de dekker nyhetene fra deres World Wide Storage Launch som ffant sted den 11. februar. Deres lokale salgsteam gjennomgår de viktigste annonseringer av nye storage systemer og løsninger, med "industry first" teknologi, som setter nye standarder for ytelse, kapasitet og integrasjon i Hybrid Cloud miljøer.

Tilbakeblikk fra vårt sikkerhetsseminar

Den 10 mars arrangerte vi sikkerhetsseminar der vi fikk høre sikkerhetseksperter dele råd og tips til hvordan du kan sikre din bedrift. Se opptakene av foredragene fra seminaret.

IBM Power Systems - den perfekte konsolideringsmaskinen

Vår server- og lagringsekspert Tore Thon forteller om de ulike egenskapene som vi vil fremheve spesielt for Power prosessoren.

Nyheter fra Huawei

Vår eminente business unit manager Peter Karby presenterer året som har gått for Huawei, og deres nyheter og pågående kampanjer.

Data som driver for forretningsstrategi

For å dra nytte av dataens verdi, kan man via lagringsteknologi benytte data som en driver for forretningsstrategi. Ved å jobbe systematisk med dette kan du skape et konkurransefortrinn.

Huaweis nye kreative samhandlingsløsning

Ønsker du å kostnadseffektivisere dagens IT-løsninger, tilfredsstille høye krav til ytelse og opptid samtidig som du driver verdiskapning bør du se dette webinaret! Peter Karby vil også gi deg et kjapt innblikk i hva Veni, Pedab og Huawei kan bidra med innen effektiv samhandling mellom ansatte, kunder og samarbeidspartnere.

Ønsker du full digital kontroll?

Når IT-tjenester øker i omfang og kompleksitet, blir infrastruktur og applikasjonsforvaltning fort mer krevende. Det blir da desto viktigere å sørge for å oppnå, og deretter opprettholde, full kontroll over ditt digitale miljø.

Huawei Storage

I dette webinaret vil Peter Karby trekke frem fordeler ved å benytte seg av Huawei Storage ved å presentere tre caseeksempler.