Hva søker du etter?

white decorative stripes white decorative stripes

Webinar

Se våre webinarer og lær fra våre eksperter

QRadar User Group

It’s the place to be if you work with QRadar or are about to start your journey. The goal is to make a regional community where QRadar technologists will share experiences, solve challenges together and stay updated on what’s new. So if you are an analyst, architect, operator or an incident responder you should prioritize these 90 minutes and get real value to your day to day work with QRadar.

Endepunktssikkerhet

De fleste cyberangrep starter ikke bare med en epost og en bruker - vanligvis er også en PC, et DNS-oppslag og malware involvert. I dette webinaret forteller Vigleik Hustadnes (Tussa IKT) hva Tussa gjør for å sikre klientutstyret sitt, hvordan de oppdager og stopper slike angrep i fødselen, og om dette har noe med ISO27001 å gjøre.

Sikkerhets-
monitorering

I juni kom Nasjonal sikkerhetsmyndighet med råd om IKT sikkerhetstiltak. To av rådene handler om sikkerhetsovervåking og bedriftens evne til å detektere og agere på mistenkelig adferd. I dette webinaret forteller Henning Gaalaas om hvordan bedrifter av ulik størrelse kan implementere disse rådene.

TechCorner

Ønsker du å lære mer om teknologien som brukes i systemene dine? Vi vil at du skal ta opplyste og veloverveide valg. Derfor har vi laget en liten serie med korte videoer med vår lagrings- og serverekspert Tore Thon som på en enkel måte forklarer forskjellene i teknologiene som finnes der ute.

Stoler du på din e-post?

Jenny Kvist fra vår eminente partner Experis skal i dette webinaret fortelle mer om hvordan e-post brukes som gateway for flere typer angrep, den negative innvirkningen disse angrepene har på organisasjoner, og hvordan du kan forbedre din e-postsikkerhet og generelle cyberhygiene.

Huawei Storage

I dette webinaret vil Peter Karby trekke frem fordeler ved å benytte seg av Huawei Storage ved å presentere tre caseeksempler.

Ønsker du full digital kontroll?

Når IT-tjenester øker i omfang og kompleksitet, blir infrastruktur og applikasjonsforvaltning fort mer krevende. Det blir da desto viktigere å sørge for å oppnå, og deretter opprettholde, full kontroll over ditt digitale miljø. Leif Paulsen fra vår partner Move vil i dette webinaret gå gjennom hva Move legger i begrepet 'Digital kontroll' og hvordan din bedrift kan oppnå dette.

Huaweis nye kreative samhandlingsløsning

Ønsker du å kostnadseffektivisere dagens IT-løsninger, tilfredsstille høye krav til ytelse og opptid samtidig som du driver verdiskapning bør du se dette webinaret! Peter Karby vil også gi deg et kjapt innblikk i hva Veni, Pedab og Huawei kan bidra med innen effektiv samhandling mellom ansatte, kunder og samarbeidspartnere.

Data som driver for forretningsstrategi

I dette webinaret vil Peter Karby snakke om hvordan du kan dra nytte av dataens verdi som driver for din forretningsstrategi, via lagringsteknologi. Ved å jobbe systematisk med dette kan du skape et konkurransefortrinn.

Nyheter fra Huawei

Vår eminente business unit manager Peter Karby presenterer året som har gått for Huawei, og deres nyheter og pågående kampanjer.

IBM Power Systems - den perfekte konsolideringsmaskinen

Vår server- og lagringsekspert Tore Thon forteller om de ulike egenskapene som vi vil fremheve spesielt for Power prosessoren.

Tilbakeblikk fra vårt sikkerhetsseminar

Den 10. mars arrangerte vi sikkerhetsseminar der vi fikk høre sikkerhetseksperter dele råd og tips til hvordan du kan sikre din bedrift. Se opptakene av foredragene fra seminaret.

IBM Storage er nå enklere, raskere og bedre enn noen gang før!

Delta i IBMs Storage webinar, hvor de dekker nyhetene fra deres World Wide Storage Launch som ffant sted den 11. februar. Deres lokale salgsteam gjennomgår de viktigste annonseringer av nye storage systemer og løsninger, med "industry first" teknologi, som setter nye standarder for ytelse, kapasitet og integrasjon i Hybrid Cloud miljøer.

Hvordan gjøre en risikoanalyse?

Det viktigste man bør gjøre dersom man skal overleve et cyberangrep er å jobbe systematisk, metodisk, og mot en risikostandard. Ved å jobbe slik sikrer du at hele organisasjonen jobber på en transparent måte og skaffer deg et overblikk.

Alt handler om digital risiko - Hvordan overleve et cyberangrep?

Selv de mest strukturerte og profesjonelle selskapene opplever små og større sikkerhetsbrudd på sin IT-plattform. I et mer risikoutsatt samfunn er de viktigste spørsmålene hvordan få oversikt, hvordan planlegge fremover for å møte egne og omverdens krav, og hvordan stå imot stadig nye og krevende trusler.

Hvordan skape en digital sikkerhetskultur?

Digital sikkerhet kan ofte oppleves som et vanskelig tema for mange og er et område som har en relativt høy terskel å ta fatt på. I dette webinaret får vi besøk av sikkerhetsekspert Bjarte Malmedal, som har lang erfaring med og spesialisert seg på digital sikkerhetskultur.