Hva søker du etter?

white decorative stripes white decorative stripes
Pedab Security Operation Centre (SOC)

SIEM as a service

Beskytt deg mot dataangrep

AVANSERT TRUSSELSTYRING OG DETEKSJON

Security Information and Event Management (SIEM) som en tjeneste fra Pedab er designet for å samle logger og nettverkstrafikk fra en enorm mengde loggkilder og nettverkskomponenter. Ved å samle inn data kan du analysere og rapportere om sikkerhetshendelser på tvers av infrastrukturen. Du får synlighet i både on-premis og skysystemene dine, og sikrer muligheten til å oppdage hendelser som frittstående sikkerhetskomponenter ikke kan identifisere.

De fleste selskaper lider av mangelfull sikkerhetsrapportering, noe som begrenser deres evne til å kommunisere hendelser, risikonivåer og trender og ved å bruke beregninger som er relevante for hver enkelt interessent i organisasjonen på en effektiv måte. SIEM som en tjeneste fra Pedab bruker en omfattende analysemotor, for å oppdage avanserte trusler mot virksomheten din og også redusere falske positive resultater sammenlignet med andre tilbud på markedet.

SIEM som en tjeneste fra Pedab er fleksibel og allsidig. Det er forskjellige alternativer tilgjengelig, både skytilbudet vårt, der både flersetning og en dedikert løsning er tilgjengelig. Dersom du ikke er klar eller ønsker å plassere loggene dine i skyen, er det helt i orden da vi også støtter en on-premis løsning.

Avhengig av tjeneste- og distribusjonsmodell du velger, er våre nøkkelleveranser:

  • Datacenter lokalisert i Norge
  • Norsk støttefunksjoner på nivå 1 og nivå 2
  • Sømløs integrasjon med våre sikkerhetsanalytikere
  • Høytytende skytilbud med personlig supportpersonell
  • SIEM rådgivningstjenester
  • Helsesjekk
  • On-premis installasjoner og tilpasninger mulig

Leveransemodeller

Pedab MSS Deliverymodels

 Cloud, a hybrid approach or traditional on–premise installation

Tjenesten er en perfekt match for deg som ønsker en rask tilnærming for å oppnå mulighetene til en SIEM-plattform der Pedab har gjort det enkelt for deg å kjøpe og implementere en SIEM-løsning.