Hva søker du etter?

white decorative stripes white decorative stripes

Bli vår partner

Bli vår partner

Vi hjelper deg med å gjøre ideer om til løsniger

Pedab tilbyr ende-til-ende portefølje av løsninger og tjenester og spesialisert kompetanse innen neste generasjons teknologier. Dette gjør vi gjennom samarbeid og partnerskapsmodeller.

Pedab tilbyr ende-til-ende portefølje av løsninger og tjenester og spesialisert kompetanse innen neste generasjons teknologier. Dette gjør vi gjennom samarbeid og partnerskapsmodeller. 
 
Ved å bli medlem av Pedabøkosystem vil du få støtte til å vokse og bli mer lønnsom. Vårt team av dedikerte fagpersoner er klare til å introdusere deg for nye markeder, forretningsmodeller, teknologier og løsninger. Vi hjelper deg med å sette ideer til live slik at du kan nå flere kunder og skape merverdi for dine produkter og løsninger. 
 
Du kan velge mellom et bredt spekter av løsninger og tjenester som passer best for din virksomhet. Vi vil skape innovasjon sammen med deg – bygge løsninger, lage markedsføringsplaner og hjelpe til med salgsarbeid. Vi støtter også våre partnere med å navigere i partnerprogrammene til våre verdensledende leverandører. 
 
Pedab sikter mot å bygge langsiktige partnerskap og være en pålitelig rådgiver. Alt vi gjør, gjør vi med et unikt og personlig engasjement.

PARTNERSKAP MED PEDAB

Bli med i Pedabs økosystem og dra nytte av robuste ressurser og markedsledende produkter som lar deg levere de beste løsningene til kundene dine. Søknaden din vil hjelpe oss med å vurdere hvilket partnerprogram som passer best for din virksomhetsprofil og behov.

Slik gjør du:

1. Fyll ut skjemaet nedenfor.
2. Vi vil komme tilbake til deg innen en uke.

Bli en partner