Infrastruktur og skytjenester

Med en verden i rask forandring på innovasjon, digitalisering og en sterk dreining mot skybaserte tjenester, er Pedab en sterk bidragsyter til kundenes suksess til å være med på utviklingen. Omfattende datakriminalitet og cybercrime har skapt et helt nytt behov for kompetanse for å sikre kundenes virksomhet mot ondsinnede angrep, datatyveri og sabotasje. Pedab bidrar til å etablere og videreutvikle partnerskap med krysskompetanse for å sikre våre kunder suksess med å være oppdatert på alle områder av digitaliseringen, i takt med utvikling i samfunnet og teknologiske nyvinninger.

 

Illustrasjonsbilde. Du er i et rom fylt med servere bak glasskap. Bildet har en rød glød.

Vår kjernevirksomhet

Pedab leverer komplette infrastruktur løsninger bestående av markedsledende teknologi.

Med markedets beste seniorer og rådgivere innen hvert fagfelt har Pedab mer enn 300 tekniske og salgssertifiseringer på infrastruktur på nettverk, servere og lagringsløsninger. Vår erfaring dekker fra frittstående mindre installasjoner, til de største installasjonene med mange hundre servere og oppsett i feiltolerante cluster.

Pedab sin kompetanse dekker design, rådgivning, installasjon, feilsøking, oppgraderinger og utfasing av maskinutrustning. På servere er Pedab markedsledende på området IBM Power System med alle operativsystemer, virtualisering- og tilhørende programvare til plattformen.

 

Høy kompetanse

Pedab sitt team på infrastruktur består av høyt utdannede medarbeidere med spisskompetanse på sine fagfelt. Vi har mer enn 400 år ansiennitet i IT-bransjen i tillegg til bred og sterk kompetanse hos våre partnere. Dette sikrer høy kvalitet og sterk faglig dialog med våre partnere og sluttkunder.

 

Vil du lære mer?

 

Tore Thon

 

Tore Thon
Leder Infrastruktur
Finn meg på LinkedIn
Telefon: +47 977 35 429
E-post: tore.thon@pedab.no

 

Hold deg oppdatert

Ønsker du å lese mer om infrastruktur? Les noen av våre blogginnlegg: