Infrastruktur og skytjenester

Verden digitaliseres og de nye mulighetene innom innovasjon, effektivisering og sikkerhet driver Pedab fremover. IT-bransjen er vår verden, og her har Pedab hatt en betydende rolle i 25 år. Pedab befinner seg midt i sentrum av all endringen. Vi knytter sammen det siste innenfor teknologi sammen med vårt partnernettverk for å finne løsninger med både tradisjonell og ny teknologi.

Vår kjernevirksomhet

Vi har siden 1993 jobbet med infrastruktur på et nordisk plan, og vi har lang erfaring med å tilby produktekspertise og tekniske tjenester for å komplementere markedets ledende teknologier fra våre utvalgte leverandører. I teamet har vi bred kompetanse innen forretningsutvikling og salg, produkter, implementering og teknisk kunnskap som våre partnere nyter godt av hver eneste dag.

En komplett infrastrukturløsning

Vi tilbyr en komplett infrastrukturløsning som består av markedsledende teknologi samt konfigurasjon og kostnadsestimering av den valgte løsningen. Det betyr at våre partnere kan fokusere på dialogen med sluttkunden. Videre kan vi bidra med teknisk sparing for å sikre at partnere og sluttkunder får den helt riktige løsningen tilpasset sitt behov. Vi hjelper også partnere med å skrive tilbud og respondere på anbud med høyst mulig kvalitet. Teamet har mange års erfaring fra bransjen og med våre leverandører, noe som gjør at vi har et bredt nettverk våre partnere får tilgang til. Dette simplifiserer salget for våre partnere og gjør at tiden kan brukes ute hos sluttkunden.

Høy ansenitet

Vårt team i Norge består av høyt utdannede medarbeidere med spisskompetanse på sitt område. Vi har høy ansesnitet i vårt team og et nært samarbeid med våre partnere. Dette sikrer høy kvalitet og sterk faglig dialog med våre partnere og sluttkunder.

 


Tore Thon

Tore Thon

Business Unit Manager, Infrastructure

Finn meg på LinkedIn

Telefon: +47 977 35 429

Send e-post