Hva søker du etter?

white decorative stripes white decorative stripes

Om Pedab

Pålitelig rådgiver. Pålitelig Partner. Pålitelig leverandør.

VI HJELPER DEG Å VÆRE ET SKRITT FORAN

Fra vi startet opp for 25 år siden til I dag å være en europeisk aktør i IT-markedet, har Pedab hatt en jevn vekst og hele tiden utviklet oss og hva vi tilbyr.

Alle steg vi har tatt på veien har gjort det mulig for oss å oppfylle vårt mål om å forberede våre kunder for fremtiden.

Vi tror at fremtiden for en vellykket organisasjon avhenger av hvilke IT-avgjørelsene som tas i dag. Enten målet er å utvide til nye markeder eller utvikle nye tjenester, er det å ha en IT-strategi en fordel for  å operere effektivt og holde seg konkurransedyktig. En proaktiv IT-strategi forutsier fremtidige behov og skaper pålitelige IT-miljøer som kan håndtere disse behovene slik de ser ut. 
 
Vi er privilegerte som jobber med avansert teknologi og sysselsetter noen av de dyktigste menneskene i IT-bransjen. Sammen med vårt økosystem prøver vi alltid å tilby den beste verdikombinasjonen av løsninger, tjenester og levering av den optimale kundeløsningen. Vi bygger langsiktige partnerskap med de som deler vår lidenskap og jobber i nært samarbeid for å oppnå vårt mål om å hjelpe virksomheter med å hele tiden være et skritt foran.

 

26

År med erfaring

8

Land

183

Omsetning i euro

130

Ansatte

white decorative stripes white decorative stripes

Våre verdier

Pedab har en sterk kultur og virksomheten vår er basert på våre fire kjerneverdier:

1. Vi er en leder. Vi viser mot og tillit til hvem vi er og hva vi gjør. Vi setter vår agenda, og vi følger planene våre.

2. Vi kan stoles på hele tiden, i alle våre forhold. Vi overholder forpliktelser og er ærlige og transparente.

3. Vi bringer positiv energi. Vi handler proaktivt, er åpne for nye arbeidsmetoder og søker samarbeid.

4. Vi bruker forsvarlige forretningsmessige resonnementer i alt vi gjør.

About Pedab

Vi er et familieeid selskap

Pedab Group eies hundre prosent av stiftelsesfamilien. Dette gir oss fleksibiliteten til å vokse i vårt eget tempo med en kraftig visjon, og til å bygge langsiktige relasjoner i et sunt forretningsmiljø. 
 
Å være familieeid har alltid formet vår bedriftskultur og gir et solid fundament for vår suksess. Vi tar sikte på et nært samarbeid basert på lojalitet og fair play. Vi streber alltid etter å bygge holdbare relasjoner og partnerskap.  Vi leverer løsninger og tjenester som skaper ekte merverdi. 
 
Dette har ført til jevn vekst helt siden 1993, da Pedab først ble etablert. 
 
Som et familieeid selskap som er aktivt i åtte europeiske land, er vi stolte av å ha lokal kompetanse med global rekkevidde. Vi kan også reagere fleksibelt på globale trender og raskt omdanne ideer til effektive resultater i de lokale markedene.

 

 

white decorative stripes white decorative stripes

Vil du bli bedre kjent med oss?

Ikke nøl med å komme i kontakt med oss, vi er her for deg!

Kontakt oss