Hva søker du etter?

white decorative stripes white decorative stripes

Presseinfo, siste nytt og eventer

Presseinfo, siste nytt og eventer

Nyheter

Oslo – 15. Februar 2022 – Pedab er stolt av å annonsere at vi nå er en autorisert distributør av Cornelis Networks i alle land Pedab Group opererer i. Dette inkluderer Norden, Baltikum og Frankrike. Cornelis Networks og Pedab vil jobbe sammen med å utfordre markedet med kundenes behov i fokus.

Cornelis leverer høyytelse fabrics-løsninger for ledende vitenskapelige, kommersielle og offentlige organisasjoner med et svært erfarent lederteam, en salgs- og support-organisasjon i verdensklasse, og røtter som går tilbake til fabric teknologi-innovatører som SilverStorm, PathScale, QLogic, Cray og Intel.

Cornelis Networks leverer markedsledende ytelse med Omni-Path Express på de fem målene som betyr noe: latency, meldingshastighet, CPU-utnyttelse, båndbredde og skalerbarhet. I tillegg tilbyr Cornelis beste prisytelse, noe som betyr mer cluster for budsjettet ditt og maksimerer den totale systemytelsen.

«Vi snakker med organisasjoner som har kompliserte datautfordringer hver dag, og forteller dem alle det samme – gi oss dine vanskeligste utfordringer. Vi kan løse de med å ta med oss den kraften og erfaringen fra våre løsningspartnere, som Pedab.» sier Mark Spargo, VP Sales & Marketing på Cornelis Networks. «Vårt mål er å levere de best mulige fabrics-optimaliserte løsningene og etablere et langsiktig, gjensidig givende forhold med våre kunder.»

«Pedab er svært fornøyde med vårt nye partnerskap med Cornelis Networks,» sier Claus Stensbjerg, VP for Infrastructure Development & Client Computing divisjonen hos Pedab. «Pedab er en utfordrer i markedet, som Cornelis Networks, noe som gjør dette til en perfekt match. Vi har også fått forespørsler fra vårt eksisterende økosystem om å tilby Cornelis sin teknologi til markedet, noe som gjør dette partnerskapet enda mer spennende for oss.»

«Vi i Cornelis Networks er begeistret for vårt samarbeid med Pedab. Vi liker godt deres utfordrer-baserte tilnærming til HPC/AI-segmentet og håper at vi, sammen med deres portefølje av partnere, kan levere ledende HPC/AI-løsninger som tilbyr differensiert verdi når det gjelder ytelse, kraft og pris til kundene.» legger Ian Wardrope, CP EMEA hos Cornelis Networks til.

Å bygge en best mulig, høyytelses fabric-løsning for enhver HPC eller installasjon krever betydelig ekspertise. Dette har Cornelis bygget opp fra å levere løsninger siden starten av 2000-tallet.

«De har mer enn to tiår med erfaring i design og utvikling av høyytelses fabrics, og vi ser frem til å jobbe med dem i våre lokale markeder.» sier Claus Stensbjerg, VP for Infrastructure Development & Client Computing divisjonen. «Vi er her for å utfordre markedet med kundesentriske løsninger.»

 

Om Cornelis Networks
Cornelis Networks er en teknologileder som leverer spesialbygde, høyytelse fabrics som akselererer High Performance Computing, High Performance Data Analytics, og Artificial Intelligence workloads i skyen og i datasenter. Selskapets produkter gjør det mulig for vitenskapelige, akademiske, statlige og kommersielle kunder å løse noen av verdens tøffeste utfordringer ved å effektivt fokusere beregningskraften til mange prosesseringsenheter i stor skala på ett enkelt problem, og samtidig forbedre både resultatnøyaktighet og tid-til-løsning for deres mest komplekse applikasjonsarbeidsmengder. Cornelis Networks leverer sine ende-til-ende-sammenkoblingsløsninger over hele verden gjennom et etablert sett med server-OEM og kanalpartnere. For mer informasjon, besøk www.cornelisnetworks.com

Om Pedab
Pedab leverer IT-løsninger og tjenester bygget på infrastruktur, programvare og tjenester fra utvalgte leverandører til et økosystem av partnere og kunder. Vi samarbeider med ledende teknologileverandører som IBM, Huawei, dynabook, Fujitsu, Scale Computing, Toshiba, Red Hat, Supermicro, Micro Focus og SUSE. Pedab har kontorer i åtte land, inkludert Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Litauen, Latvia og Frankrike. Omsetningen til Pedab-konsernet for 2020/21 utgjorde EUR 156 millioner. For mer informasjon, besøk www.pedab.com.

Rett før jul ble det klart at Pedab skulle starte et samarbeid med ExaGrid. Vår nye strategiske partner utvikler diskbaserte backup-løsninger med fokus på ytelse, skalerbarhet, sikkerhet og økonomi. Distribusjonsavtalen dekker alle de nordiske land, og er et supplement til Pedabs eksisterende leverandørsamarbeid.

Med støtte fra mange ulike programvareleverandører (som Veeam, Veritas, Commvault, IBM Spectrum Protect) tilbyr ExaGrid skalerbare backupløsninger rettet mot mellomstore og store bedrifter og organisasjoner.

«ExaGrid passer perfekt inn i Pedabs portefølje av infrastrukturløsninger. Det er en kjent sak at ExaGrid har fullverdige løsninger for backup, og nå også løsninger for å beskytte kunder mot cyberangrep. Vi ser frem til å samarbeide med ExaGrid og våre partnere for å tilby en av markedets beste løsninger innen backup-området,» sier Jonas Valin, VP Infrastructure Solutions i Pedab Group.

«Ettersom trusselen fra cyberangrep blir mer og mer åpenbar for alle, ser vi frem til å samarbeide med Pedab og deres partnere for å hjelpe bedrifter og organisasjoner i Norden med å beskytte seg mot cyberangrep gjennom ExaGrids innovative lagringssystem for backup,» fortsetter Thomas Krokbäck, salgssjef i ExaGrid.

 

For mer informasjon, kontakt:
Jonas Vallin, VP Infrastructure Solutions, Pedab Group, +46 76620 14 08
Gisela Östlund, pressekontakt, +46 76620 14 48

Oslo – 2. november 2021 – Pedab har gleden av å kunngjøre at vi er en autorisert distributør for Inspur Information i alle Pedab Group-land. Dette inkluderer Norden, Baltikum og Frankrike.

Inspur Information, den raskest voksende serverleverandøren i verden, er rangert blant verdens tre beste serverprodusenter, og tilbyr IT-produkter og -tjenester som henvender seg til kunder i mer enn 110 land globalt. Pedab opererer i åtte land og vil nå samarbeide med Inspur Information for å etablere merkevaren i det som er relativt nye markeder for dem.

«Vi er glade for å ha Pedab som en ny samarbeidspartner som vi kan betjene kanalene og sluttkundene med i Norden, Baltikum og Frankrike,» sier Ulf Thalin, Senior Director og leder for Inspur Information Sweden. «Samarbeidet kombinerer styrkene av to parter. Pedab er helt klart stedet å gå for partnere og kunder som ønsker å utfordre markedet med innovasjoner, alt fra teknologi og forretningsmodeller til logistikk. Med Inspur Informations kontinuerlige arbeid for å gjøre livet enklere med banebrytende produkter og teknologier, vil vi i fellesskap kunne overgå kundenes forventninger.»

Fra informasjon til intelligens, Inspur Informations løsning for fremtiden er alltid databehandling, noe som muliggjør produktivitet. Som en av verdens ledende leverandører av IT-infrastrukturprodukter og løsninger for skydatasentre, omfatter Inspur Information intelligent databehandling fullt ut. Serverne deres er nå rangert blant verdens tre beste. Teknologien Inspur Information bringer til markedet passer perfekt til gapet i Pedabs nåværende portefølje, noe som gjør dette til en spennende ny leverandør for Pedab å bringe inn i deres økosystem.

«Pedab er veldig begeistret for vårt nye partnerskap med Inspur Information,» sier Claus Stensbjerg, VP for Infrastructure Development & Client Computing-divisjonen. «Merket er allerede veldig godt etablert i andre deler av verden, og vi ser frem til å jobbe med dem som utfordreren i vårt lokale marked. Inspur komplimenterer porteføljen vår perfekt, og vi er veldig glade for å kunne tilby teknologien deres i nye markeder.»

Med Inspur Informations åtte R&D-sentre og seks produksjonsanlegg vil de fortsette å tilby innovativ teknologi som Pedab kan bidra til å bringe ut på markedet. Inspur Information er den største AI-serverleverandøren og den femte største lagringsleverandøren i verden. De har også bygget en intelligent fabrikk for å bringe industrien fra hyperskala standardisering til tilpasning. Dermed skaper Inspur Information muligheter og konkurransekraft for kunden i den intelligente æraen, som de mener er svaret på fremtiden.

 

Om Inspur Information
Inspur Information er en ledende leverandør av datasenterinfrastruktur, cloud computing og AI-løsninger, nå rangert blant verdens tre beste serverprodusenter. Gjennom konstruksjon og innovasjon leverer Inspur Information banebrytende maskinvaredesign og omfattende produkttilbud for å adressere viktige teknologisegmenter som åpen databehandling, skydatasentre, AI og dyp læring. Ytelsesoptimerte og spesialbygde løsninger i verdensklasse gjør kundene i stand til å håndtere virkelige utfordringer og tilpassede arbeidsmengder. For å lese mer, gå til www.inspur.com.

Om Pedab
Pedab leverer IT-løsninger og tjenester bygget på infrastruktur, programvare og tjenester fra utvalgte leverandører til et økosystem av partnere og kunder. Vi samarbeider med ledende teknologileverandører som IBM, Huawei, dynabook, Fujitsu, Scale Computing, Toshiba, Red Hat, Supermicro, Micro Focus og SUSE. Pedab har kontorer i åtte land, inkludert Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Litauen, Latvia og Frankrike. Omsetningen til Pedab-konsernet for 2020/21 utgjorde EUR 156 millioner. For mer informasjon, besøk www.pedab.com.

10. november 2020. Pedab Group AB kan i dag kunngjøre at selskapet har kjøpt LOAD System AB, en av Sveriges mest kompetente og erfarne leverandører av løsninger og konsulenter innen IT-infrastruktur, fra RG10 i Norden AB. Oppkjøpet styrker Pedabs posisjon i det svenske IT-markedet.

Pedab og LOAD har hatt et etablert forhold i mange år med et felles IBM-fokus. Gjennom årene har selskapene med suksess utviklet en sterk markedsposisjon, blant annet innen bank og retail.

LOADs spesialistkompetanse og lange erfaring med å hjelpe organisasjoner med å sikre fremtiden for sine IT-investeringer i nære kundeforhold er en utvidelse av Pedab Groups totale tilbud og gir Pedabs økosystem tilgang til ettertraktet spesialkompetanse innen IBMs infrastruktur teknologi.

«I dag gjøres business i stadig større samarbeid og koalisjoner. Målet med oppkjøpet er å vinne flere og større avtaler sammen med våre andre partnere», sier Jesper Bartholdsen, CEO i Pedab Group. «Oppkjøpet skaper forutsetninger for et økt servicenivå, høyere energi og proaktivitet som vil være til fordel for hele vårt økosystem.»

«Vi ser at salget av selskapet vil styrke det gode forholdet mellom Rg19 og Pedab ytterligere», sier Rikard Lenander, CEO i Rg19 i Norden AB. «Med en engasjert kjøper vil LOAD System fortsette å utvikle seg. Vi ser frem til å fortsette vårt gode samarbeid i dag og i fremtiden.»

Kontaktperson
Jesper Barholdson, CEO, Pedab Group
+46 8 587 237 01, jesper.bartholdson@pedab.se

Pedabs sikkerhetsteam streber etter å inngå partnerskap med sikkerhetseksperter i forskjellige områder. På den måten kan vi alltid tilby sluttkunder de beste løsningene med den beste kompetansen. CYBERS, originalt fra Estland, er et selskap med ekspertise i en rekke sikkerhetsvertikaler. Partnerskapet som nå har blitt inngått gjelder Pedabs sikkerhetstjenseter og er et skritt mot å utvide ekspertise områdene i vårt økosystem. CYBERS har ekspertise på en rekke områder, spesielt IBM Qradar porteføljen. Les mer om partnerskapet her.

I den nye lanseringen av SAP BusinessObjects BI 4.3 vil du finne et nytt og moderne brukergrensesnitt og en rekke nye funksjoner. Med SAP BusinessObjects BI 4.3 kan du nå få dekket dine on-premise behov samtidig som du utnytter styrken til skyplattformen og fremskynder din digitale transformasjon. Les mer her.

Logos

Liggende uten slogan

Liggende med slogan

Liggende med slogan - Negativ

quote

Pedab Brand Guidelines

Last ned her