Hva søker du etter?

white decorative stripes white decorative stripes
Om Pedab

Våre nyheter

Presseinfo, siste nytt og eventer

Nyheter

Torsdag 30. januar annonserte IBM at de har valgt Arvind Krishna som ny CEO og styremedlem for IBM med virkning fra 6. april 2020. Krishna er i dag IBM Senior Vice President for Cloud and Cognitive Software, og var en hovedarkitekt for selskapets kjøp av Red Hat. Virginia Rometty, IBMs styreleder, President and Chief Executive Officer, vil fortsette som konsernsjef og tjenestegjøre gjennom slutten av året, da hun vil trekke seg etter nesten 40 år i selskapet. Les hele pressemeldingen her.

Vi er alle kjent med at hele verden er i en krevende situasjon i disse tider. Vi er derfor nødt til å ta visse forhåndsregler og bidra til å holde hjulene i samfunnet i gang, samtidig som vi gjør vårt ytterste for å hindre videre spredning av koronaviruset. Les mer om hvilke tiltak vi har iverksatt her.

Virusutbruddet vi nå står ovenfor har endret måten mange av oss jobber på, og nordmenn har blitt oppfordret til å ha hjemmekontor dersom det er mulig. Dette er ikke alle like godt rustet for, og selv om vi er et av verdens mest digitaliserte land, opplever mange utfordringer knyttet til nettverk og overføring av data. IBM ønsker å hjelpe virksomheter i denne vanskelige og nye perioden vi nå går inn i, og tilbyr derfor Aspera Cloud gratis for å lette overføring av store filer, både internt og eksternt mellom bedrifter. Les mer om Aspera Cloud og hvordan du kan få tilgang på løsningen gratis i 90 dager her.

Kim Nordquelle vil i dag tre inn i rollen som country manger hos oss i Pedab Norge! Nordquelle har lang erfaring fra IT bransjen, og har de side 20 årene jobbet med kunder, partnere og leverandører. Les mer her.

Pedab og Experis går inn i et strategisk partnerskap for salg og levering av IT-sikkerhetstjenester i hele det Nordiske og Baltiske markedet. Les mer om partnerskapet her.

Som et ledd i arbeidet med å øke tilstedeværelsen i Norden, kunngjør dynabook en distribusjonsavtale med Pedab. Kombinert med flere nye spennende modeller av bærbare datamaskiner, gir det meget gode forutsetninger for at dynabook skal vokse i det nordiske markedet. Les mer informasjon om samarbeidet her.

I den nye lanseringen av SAP BusinessObjects BI 4.3 vil du finne et nytt og moderne brukergrensesnitt og en rekke nye funksjoner. Med SAP BusinessObjects BI 4.3 kan du nå få dekket dine on-premise behov samtidig som du utnytter styrken til skyplattformen og fremskynder din digitale transformasjon. Les mer her.

Logos

Liggende uten slogan

Liggende med slogan

Liggende med slogan - Negativ

Liggende uten slogan - Negativ

Icon

Pedab Brand Guidelines