Hva søker du etter?

white decorative stripes white decorative stripes
Om Pedab

Våre nyheter

Presseinfo, siste nytt og eventer

Nyheter

Oslo – 2. november 2021 – Pedab har gleden av å kunngjøre at vi er en autorisert distributør for Inspur Information i alle Pedab Group-land. Dette inkluderer Norden, Baltikum og Frankrike.

Inspur Information, den raskest voksende serverleverandøren i verden, er rangert blant verdens tre beste serverprodusenter, og tilbyr IT-produkter og -tjenester som henvender seg til kunder i mer enn 110 land globalt. Pedab opererer i åtte land og vil nå samarbeide med Inspur Information for å etablere merkevaren i det som er relativt nye markeder for dem.

«Vi er glade for å ha Pedab som en ny samarbeidspartner som vi kan betjene kanalene og sluttkundene med i Norden, Baltikum og Frankrike,» sier Ulf Thalin, Senior Director og leder for Inspur Information Sweden. «Samarbeidet kombinerer styrkene av to parter. Pedab er helt klart stedet å gå for partnere og kunder som ønsker å utfordre markedet med innovasjoner, alt fra teknologi og forretningsmodeller til logistikk. Med Inspur Informations kontinuerlige arbeid for å gjøre livet enklere med banebrytende produkter og teknologier, vil vi i fellesskap kunne overgå kundenes forventninger.»

Fra informasjon til intelligens, Inspur Informations løsning for fremtiden er alltid databehandling, noe som muliggjør produktivitet. Som en av verdens ledende leverandører av IT-infrastrukturprodukter og løsninger for skydatasentre, omfatter Inspur Information intelligent databehandling fullt ut. Serverne deres er nå rangert blant verdens tre beste. Teknologien Inspur Information bringer til markedet passer perfekt til gapet i Pedabs nåværende portefølje, noe som gjør dette til en spennende ny leverandør for Pedab å bringe inn i deres økosystem.

«Pedab er veldig begeistret for vårt nye partnerskap med Inspur Information,» sier Claus Stensbjerg, VP for Infrastructure Development & Client Computing-divisjonen. «Merket er allerede veldig godt etablert i andre deler av verden, og vi ser frem til å jobbe med dem som utfordreren i vårt lokale marked. Inspur komplimenterer porteføljen vår perfekt, og vi er veldig glade for å kunne tilby teknologien deres i nye markeder.»

Med Inspur Informations åtte R&D-sentre og seks produksjonsanlegg vil de fortsette å tilby innovativ teknologi som Pedab kan bidra til å bringe ut på markedet. Inspur Information er den største AI-serverleverandøren og den femte største lagringsleverandøren i verden. De har også bygget en intelligent fabrikk for å bringe industrien fra hyperskala standardisering til tilpasning. Dermed skaper Inspur Information muligheter og konkurransekraft for kunden i den intelligente æraen, som de mener er svaret på fremtiden.

 

Om Inspur Information
Inspur Information er en ledende leverandør av datasenterinfrastruktur, cloud computing og AI-løsninger, nå rangert blant verdens tre beste serverprodusenter. Gjennom konstruksjon og innovasjon leverer Inspur Information banebrytende maskinvaredesign og omfattende produkttilbud for å adressere viktige teknologisegmenter som åpen databehandling, skydatasentre, AI og dyp læring. Ytelsesoptimerte og spesialbygde løsninger i verdensklasse gjør kundene i stand til å håndtere virkelige utfordringer og tilpassede arbeidsmengder. For å lese mer, gå til www.inspur.com.

Om Pedab
Pedab leverer IT-løsninger og tjenester bygget på infrastruktur, programvare og tjenester fra utvalgte leverandører til et økosystem av partnere og kunder. Vi samarbeider med ledende teknologileverandører som IBM, Huawei, dynabook, Fujitsu, Scale Computing, Toshiba, Red Hat, Supermicro, Micro Focus og SUSE. Pedab har kontorer i åtte land, inkludert Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Litauen, Latvia og Frankrike. Omsetningen til Pedab-konsernet for 2020/21 utgjorde EUR 156 millioner. For mer informasjon, besøk www.pedab.com.

10. november 2020. Pedab Group AB kan i dag kunngjøre at selskapet har kjøpt LOAD System AB, en av Sveriges mest kompetente og erfarne leverandører av løsninger og konsulenter innen IT-infrastruktur, fra RG10 i Norden AB. Oppkjøpet styrker Pedabs posisjon i det svenske IT-markedet.

Pedab og LOAD har hatt et etablert forhold i mange år med et felles IBM-fokus. Gjennom årene har selskapene med suksess utviklet en sterk markedsposisjon, blant annet innen bank og retail.

LOADs spesialistkompetanse og lange erfaring med å hjelpe organisasjoner med å sikre fremtiden for sine IT-investeringer i nære kundeforhold er en utvidelse av Pedab Groups totale tilbud og gir Pedabs økosystem tilgang til ettertraktet spesialkompetanse innen IBMs infrastruktur teknologi.

«I dag gjøres business i stadig større samarbeid og koalisjoner. Målet med oppkjøpet er å vinne flere og større avtaler sammen med våre andre partnere», sier Jesper Bartholdsen, CEO i Pedab Group. «Oppkjøpet skaper forutsetninger for et økt servicenivå, høyere energi og proaktivitet som vil være til fordel for hele vårt økosystem.»

«Vi ser at salget av selskapet vil styrke det gode forholdet mellom Rg19 og Pedab ytterligere», sier Rikard Lenander, CEO i Rg19 i Norden AB. «Med en engasjert kjøper vil LOAD System fortsette å utvikle seg. Vi ser frem til å fortsette vårt gode samarbeid i dag og i fremtiden.»

Kontaktperson
Jesper Barholdson, CEO, Pedab Group
+46 8 587 237 01, jesper.bartholdson@pedab.se

Pedabs sikkerhetsteam streber etter å inngå partnerskap med sikkerhetseksperter i forskjellige områder. På den måten kan vi alltid tilby sluttkunder de beste løsningene med den beste kompetansen. CYBERS, originalt fra Estland, er et selskap med ekspertise i en rekke sikkerhetsvertikaler. Partnerskapet som nå har blitt inngått gjelder Pedabs sikkerhetstjenseter og er et skritt mot å utvide ekspertise områdene i vårt økosystem. CYBERS har ekspertise på en rekke områder, spesielt IBM Qradar porteføljen. Les mer om partnerskapet her.

I den nye lanseringen av SAP BusinessObjects BI 4.3 vil du finne et nytt og moderne brukergrensesnitt og en rekke nye funksjoner. Med SAP BusinessObjects BI 4.3 kan du nå få dekket dine on-premise behov samtidig som du utnytter styrken til skyplattformen og fremskynder din digitale transformasjon. Les mer her.

Som et ledd i arbeidet med å øke tilstedeværelsen i Norden, kunngjør dynabook en distribusjonsavtale med Pedab. Kombinert med flere nye spennende modeller av bærbare datamaskiner, gir det meget gode forutsetninger for at dynabook skal vokse i det nordiske markedet. Les mer informasjon om samarbeidet her.

Pedab og Experis går inn i et strategisk partnerskap for salg og levering av IT-sikkerhetstjenester i hele det Nordiske og Baltiske markedet. Les mer om partnerskapet her.

Kim Nordquelle vil i dag tre inn i rollen som country manger hos oss i Pedab Norge! Nordquelle har lang erfaring fra IT bransjen, og har de side 20 årene jobbet med kunder, partnere og leverandører. Les mer her.

Virusutbruddet vi nå står ovenfor har endret måten mange av oss jobber på, og nordmenn har blitt oppfordret til å ha hjemmekontor dersom det er mulig. Dette er ikke alle like godt rustet for, og selv om vi er et av verdens mest digitaliserte land, opplever mange utfordringer knyttet til nettverk og overføring av data. IBM ønsker å hjelpe virksomheter i denne vanskelige og nye perioden vi nå går inn i, og tilbyr derfor Aspera Cloud gratis for å lette overføring av store filer, både internt og eksternt mellom bedrifter. Les mer om Aspera Cloud og hvordan du kan få tilgang på løsningen gratis i 90 dager her.

Vi er alle kjent med at hele verden er i en krevende situasjon i disse tider. Vi er derfor nødt til å ta visse forhåndsregler og bidra til å holde hjulene i samfunnet i gang, samtidig som vi gjør vårt ytterste for å hindre videre spredning av koronaviruset. Les mer om hvilke tiltak vi har iverksatt her.

Torsdag 30. januar annonserte IBM at de har valgt Arvind Krishna som ny CEO og styremedlem for IBM med virkning fra 6. april 2020. Krishna er i dag IBM Senior Vice President for Cloud and Cognitive Software, og var en hovedarkitekt for selskapets kjøp av Red Hat. Virginia Rometty, IBMs styreleder, President and Chief Executive Officer, vil fortsette som konsernsjef og tjenestegjøre gjennom slutten av året, da hun vil trekke seg etter nesten 40 år i selskapet. Les hele pressemeldingen her.

Logos

Liggende uten slogan

Liggende med slogan

Liggende med slogan - Negativ

Liggende uten slogan - Negativ

Icon

white decorative stripes white decorative stripes

Pedab Brand Guidelines

Last ned her