Hva søker du etter?

white decorative stripes white decorative stripes

For partnere

Vi hjelper våre partnere vokse og bli mer lønnsomme

VI HJELPER DEG MED Å GJØRE IDEER OM TIL LØSNINGER

Pedab tilbyr ende-til-ende portefølje av løsninger og tjenester og spesialisert kompetanse innen neste generasjons teknologier. Dette gjør vi gjennom samarbeid og partnerskapsmodeller.

Pedab tilbyr ende-til-ende portefølje av løsninger og tjenester og spesialisert kompetanse innen neste generasjons teknologier. Dette gjør vi gjennom samarbeid og partnerskapsmodeller. 
 
Ved å bli medlem av Pedabs økosystem vil du få støtte til å vokse og bli mer lønnsom. Vårt team av dedikerte fagpersoner er klare til å introdusere deg for nye markeder, forretningsmodeller, teknologier og løsninger. Vi hjelper deg med å sette ideer til live slik at du kan nå flere kunder og skape merverdi for dine produkter og løsninger. 
 
Du kan velge mellom et bredt spekter av løsninger og tjenester som passer best for din virksomhet. Vi vil skape innovasjon sammen med deg – bygge løsninger, lage markedsføringsplaner og hjelpe til med salgsarbeid. Vi støtter også våre partnere med å navigere i partnerprogrammene til våre verdensledende leverandører. 
 
Pedab sikter mot å bygge langsiktige partnerskap og være en pålitelig rådgiver. Alt vi gjør, gjør vi med et unikt og personlig engasjement.

 

 

SLIK HJELPER VI DEG MED Å LYKKES

Her er bare noen av de mange grunnene til at et samarbeid med Pedab vil være den beste forretningsavgjørelsen du noen gang har tatt: 

Sammen skaper vi innovasjon 
Driv den digitale transformasjonen som kundene dine trenger med innovative løsninger.

Sammen finner vi nye muligheter
Utvikle virksomheten din for å skape større etterspørsel og avdekke nye behov hos dine kunder.

Vi selger sammen med deg
Vi bruker vår ekspertise innen forretningsutvikling, salg og markedsføring for å skape nye muligheter.

Vi guider deg på vei til verdi
Dra nytte av vårt økosystem for å gi merverdi til kundene dine.

Hvilke typer partnere er vi ute etter?

Vi tror på partnerskap. Som i ethvert partnerskap er den perfekte matchen når begge parter ønsker å oppnå et felles mål. Er du vår neste match? Vi ser etter følgende: 

 

Aktive samarbeidspartnere med unik kompetanse 
En partner som deler vår lidenskap for å ville forstå kunden og ta en aktiv rolle i å foreslå, implementere og vedlikeholde løsninger for kundene. 

Lokal med globale muligheter 
Våre partnere opererer i ett eller flere av våre åtte land. 

Størrelse spiller ingen rolle 
Det viktigste er at vi sammen investerer i dedikerte ressurser der vi bestemmer oss for å satse.  
 

Spesialisert kompetanse
Vi ønsker å samarbeide med partnere som tilbyr spesialisert kompetanse. Jo mer relevante vi kan være sammen, desto bedre. Vi håper du kan være med å bringe bransjekompetanse inn i vårt økosystem.  

 

Ambisjon
Og selvfølgelig – vi liker ambisjoner! 

 

 

Du er velkommen til å samarbeide med Pedab

Ved å bli medlem av Pedabs økosystem vil du kunne dra nytte av dyktige ressurser og markedsledende løsninger, slik at du kan levere unike løsningsforslag til kundene dine. Gi oss beskjed om din interesse ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Bli en partner