Hva søker du etter?

white decorative stripes white decorative stripes
Hva gjør vi

Økosystem

Velkommen til vårt økosystem

Velkommen til vårt økosystem

Organisasjoner må stadig takle mer komplekse forretningsutfordringer i dagens disruptive økonomi. For å møte denne utviklingen jobber Pedab med utvalgte leverandører av løsninger, maskinvare- og programvare, konsulenter og systemintegratorer.  

Kjernen av dette voksende økosystemet, sammen med de som deler vår lidenskap, er å hjelpe våre kunder til å forberede seg på fremtiden og holde seg et skritt foran i en verden i stadig utvikling. 

Vårt økosystem speiler våre verdier: lederskap, tillit og samarbeid, og vi streber etter å kunne tilby en innovativ, engasjerende og sømløs kundeopplevelse.  

 Vi driver prosjekter knyttet til data & analyse, sikkerhet og infrastruktur sammen med vårt økosystem, gjennom å skreddersy den riktige kompetansen, teknologiene og strategiene til hvert prosjekt – stort eller lite. Sammen ønsker vi å levere løsninger med høy kvalitet. 

 

ØKOSYSTEM

Våre teknologileverandører

Vi velger nøye hvilke leverandører vi ønsker å jobbe med. Vi samarbeider med ledende teknologiselskaper innen innovative områder. Møt noen av leverandørene i vårt økosystem her. 

 

IBM logo

IBM bruker teknologi som AI, cloud, blockchain og IoT for å hjelpe sine kunder å transformere deres industrier. Pedab har et langt partnerskap med IBM, og vi jobber sammen på prosjekter tilknyttet data og analyse, infrastruktur og plattform, og sikkerhet.

Les mer

Toshiba Global Commerce Solutions er retail’s førstevalg for integrerte in-store løsninger. Den ledende leverandør av point-of-sale systemer er dedikert til å levere innovative handelsløsninger og optimalisere detaljhandelen.

Les mer

Pedab samarbeider med Huawei Enterprise Business Group (EBG) for å rette oss mot bedriftskunder. EBG er opptatt av å bringe det digitale til enhver organisasjon for en fullstendig tilkoblet, intelligent verden.

Les mer
Logo dynabook

dynabook er et dynamisk, nytt selskap med en gründerånd basert på sin Toshiba-arv. Siden sommeren 2020 har dynabook vært 100% eid av Sharp, som igjen eies av Foxconn.

Les mer

Inspur Information, den raskest voksende serverleverandøren i verden, er rangert blant verdens tre beste serverprodusenter. De tilbyr IT-produkter og -tjenester som henvender seg til kunder i mer enn 110 land globalt.

Les mer
Scale Computing

Scale Computing er ledende innen edge computing, virtualisering og hyperkonvergerte løsninger over hele verden.

Les mer
Fujitsu

Fujitsu er i Sverige en ledende leverandør av IT og kommunikasjon. Sammen med deres kunder, lager de løsninger som effektiviserer driften og øker lønnsomheten.

Les mer

Micro Focus gir deg den programvaren du trenger for å bygge, drifte, sikre, og analysere driften av din virksomhet. De har en portefølje som dekker utfordringer fra mainframe til mobil, på tvers av DevOps, Hybrid IT, Sikkerhet & Risiko, og prediktiv analyse.

Les mer
Super Micro

Som en global leder innen høy ytelse, høy effektivitets server teknologi og innovasjon, utvikler og leverer Supermicro end-to-end grønne databehandlingsløsninger til datasenteret, cloud computing, enterprise IT, big data, HPC og embedded markets.

Les mer

HCL Technologies er et next-generation globalt teknologiselskap som hjelper bedrifter med å gjenskape sine virksomheter for den digitale tidsalderen.

Les mer

Med maskinlæring, IoT og avanserte analyseteknologier hjelper SAP sine kunder å transformere deres virksomheter til intelligente foretak. Deres end-to-end applikasjoner og tjenester gjør det mulig for kunder å operere lønnsomt, tilpasse seg kontinuerlig og gjøre en forskjell.

Les mer

Clavister er en ledende leverandør på Europeisk cybersikkerhet med over 20 års erfaring. De er basert i Sverige, og er et lokalt alternativ til de tradisjonelle sikkerhetsleverandørene.

Les mer