Hva søker du etter?

white decorative stripes white decorative stripes
Hva gjør vi

Økosystem

Velkommen til vårt økosystem

Velkommen til vårt økosystem

Organisasjoner må stadig takle mer komplekse forretningsutfordringer i dagens disruptive økonomi. For å møte denne utviklingen jobber Pedab med utvalgte leverandører av løsninger, maskinvare- og programvare, konsulenter og systemintegratorer.  

Kjernen av dette voksende økosystemet, sammen med de som deler vår lidenskap, er å hjelpe våre kunder til å forberede seg på fremtiden og holde seg et skritt foran i en verden i stadig utvikling. 

Vårt økosystem speiler våre verdier: lederskap, tillit og samarbeid, og vi streber etter å kunne tilby en innovativ, engasjerende og sømløs kundeopplevelse.  

 Vi driver prosjekter knyttet til data & analyse, sikkerhet og infrastruktur sammen med vårt økosystem, gjennom å skreddersy den riktige kompetansen, teknologiene og strategiene til hvert prosjekt – stort eller lite. Sammen ønsker vi å levere løsninger med høy kvalitet. 

 

 

ØKOSYSTEM

Våre teknologileverandører

Vi velger nøye hvilke leverandører vi ønsker å jobbe med. Vi samarbeider med ledende teknologiselskaper innen innovative områder. Møt noen av leverandørene i vårt økosystem her. 

 

Clavister er en ledende leverandør på Europeisk cybersikkerhet med over 20 års erfaring. De er basert i Sverige, og er et lokalt alternativ til de tradisjonelle sikkerhetsleverandørene.

Les mer

HCL Technologies er et next-generation globalt teknologiselskap som hjelper bedrifter med å gjenskape sine virksomheter for den digitale tidsalderen.

Les mer

Heimdal Security er en innovativ leverandør av sikkerhet, basert i Danmark. De beskytter brukere og selskaper fra cyberkriminalitet ved å holde kritisk informasjon og åndsverk sikkert.

Les mer

Pedab samarbeider med Huawei Enterprise Business Group (EBG) for å rette oss mot bedriftskunder. EBG er opptatt av å bringe det digitale til enhver organisasjon for en fullstendig tilkoblet, intelligent verden.

Les mer
IBM logo

IBM bruker teknologi som AI, cloud, blockchain og IoT for å hjelpe sine kunder å transformere deres industrier. Pedab har et langt partnerskap med IBM, og vi jobber sammen på prosjekter tilknyttet data og analyse, infrastruktur og plattform, og sikkerhet.

Les mer
SAP

Med maskinlæring, IoT og avanserte analyseteknologier hjelper SAP sine kunder å transformere deres virksomheter til intelligente foretak. Deres end-to-end applikasjoner og tjenester gjør det mulig for kunder å operere lønnsomt, tilpasse seg kontinuerlig og gjøre en forskjell.

Les mer

Toshiba Global Commerce Solutions er retail’s førstevalg for integrerte in-store løsninger. Den ledende leverandør av point-of-sale systemer er dedikert til å levere innovative handelsløsninger og optimalisere detaljhandelen.

Les mer

Micro Focus gir deg den programvaren du trenger for å bygge, drifte, sikre, og analysere driften av din virksomhet. De har en portefølje som dekker utfordringer fra mainframe til mobil, på tvers av DevOps, Hybrid IT, Sikkerhet & Risiko, og prediktiv analyse.

Les mer
Super Micro

Som en global leder innen høy ytelse, høy effektivitets server teknologi og innovasjon, utvikler og leverer Supermicro end-to-end grønne databehandlingsløsninger til datasenteret, cloud computing, enterprise IT, big data, HPC og embedded markets.

Les mer