Hva søker du etter?

white decorative stripes white decorative stripes

Velkommen til vårt økosystem

Velkommen til vårt økosystem

Velkommen til vårt økosystem

Organisasjoner må stadig takle mer komplekse forretningsutfordringer i dagens disruptive økonomi. For å møte denne utviklingen jobber Pedab med utvalgte leverandører av løsninger, maskinvare- og programvare, konsulenter og systemintegratorer.  

Kjernen av dette voksende økosystemet, sammen med de som deler vår lidenskap, er å hjelpe våre kunder til å forberede seg på fremtiden og holde seg et skritt foran i en verden i stadig utvikling. 

Vårt økosystem speiler våre verdier: lederskap, tillit og samarbeid, og vi streber etter å kunne tilby en innovativ, engasjerende og sømløs kundeopplevelse.  

 Vi driver prosjekter knyttet til data & analyse, sikkerhet og infrastruktur sammen med vårt økosystem, gjennom å skreddersy den riktige kompetansen, teknologiene og strategiene til hvert prosjekt – stort eller lite. Sammen ønsker vi å levere løsninger med høy kvalitet. 

 

quote

Våre teknologi leverandører

IBM bruker teknologi som AI, cloud, blockchain og IoT for å hjelpe sine kunder å transformere deres industrier. Pedab har et langt partnerskap med IBM, og vi jobber sammen på prosjekter tilknyttet data og analyse, infrastruktur og plattform, og sikkerhet.

Read More
Red Hat

Verdens ledende leverandør av open source løsninger.

Read More

Micro Focus gir deg den programvaren du trenger for å bygge, drifte, sikre, og analysere driften av din virksomhet. De har en portefølje som dekker utfordringer fra mainframe til mobil, på tvers av DevOps, Hybrid IT, Sikkerhet & Risiko, og prediktiv analyse.

Read More

SUSE samarbeider med et økosystem av partnere for å levere enterprise-grade, open source software-definert infrastruktur og applikasjonsløsninger støttet av overlegen service og support.

Read More

HCL Technologies er et next-generation globalt teknologiselskap som hjelper bedrifter med å gjenskape sine virksomheter for den digitale tidsalderen.

Read More
Super Micro

Som en global leder innen høy ytelse, høy effektivitets server teknologi og innovasjon, utvikler og leverer Supermicro end-to-end grønne databehandlingsløsninger til datasenteret, cloud computing, enterprise IT, big data, HPC og embedded markets.

Read More

Pedab samarbeider med Huawei Enterprise Business Group (EBG) for å rette oss mot bedriftskunder. EBG er opptatt av å bringe det digitale til enhver organisasjon for en fullstendig tilkoblet, intelligent verden.

Read More

I NOKIA lager vi teknologi som hjelper verden til å samhandle

Read More

WHERE EVERYTHING CONNECTS - Alcatel-Lucent Enterprise makes everything connect by delivering technologies that work for you - with cloud, network and communications solutions.

Read More

Toshiba Global Commerce Solutions er retail’s førstevalg for integrerte in-store løsninger. Den ledende leverandør av point-of-sale systemer er dedikert til å levere innovative handelsløsninger og optimalisere detaljhandelen.

Read More

KAYTUS, den raskest voksende serverleverandøren i verden, er rangert blant verdens tre beste serverprodusenter. De tilbyr IT-produkter og -tjenester som henvender seg til kunder i mer enn 110 land globalt.

Read More
Scale Computing

Scale Computing er ledende innen edge computing, virtualisering og hyperkonvergerte løsninger over hele verden.

Read More

Cornelis Networks er en teknologileverandør som leverer spesialbygd fabrics og sammenkobler for High Performance Compute (HPC) og Artificial Intelligence (AI) clustere som akselererer arbeidsmengder på tvers av laboratorier, akademia og alle andre større vertikale industrier over hele verden.

Read More

The Intelligent Cloud Solution for Enterprise Networking - high-quality, affordable networking solutions that empower businesses to build and maintain robust network infrastructures to support their operations.

Read More

Transforming the way customers are storing, managing and using their data.

Read More

ExaGRID is a leading provider of disk-based backup storage solutions, revolutionizing data protection for organizations.

Read More

Ransomware-proof and immutable out-of-the-box, Ootbi delivers secure, simple, and powerful backup storage for Veeam customers.

Read More