Hva søker du etter?

white decorative stripes white decorative stripes
Hva gjør vi

DIN PARTNER FOR FINANSIERING AV IT-LØSNINGER

Optimaliser kapitalbruken i forhold til investering

Vi finansierer alle typer IT og produksjonsutstyr

Bedriftenes kontantstrøm og kontantreserver er viktigere enn noen gang. Vi tilbyr konkurransedyktige priser og fleksible betalingsalternativer som hjelper deg å optimalisere kontantstrømmen og akselerere verdien fra dine teknologiinvesteringer.

Siden 2008 har Pedab levert skreddersydde finansielle løsninger til kunder i samarbeid med mange av de eldste og største bankene og forsikringsselskapene, og jobbet sammen med globale leverandører av teknologi og IT-utstyr.

Vi kan hjelpe selskaper med å håndtere kredittrisiko og optimalisere arbeidskapitalen. Vårt team streber etter å skape en løsning for alle, fra oppstartsbedrifter til store multinasjonale selskaper.

Uansett hva slags IT-utstyr eller løsninger du og din bedrift velger eller vurderer nå, kan du kontakte oss slik av vi kan jobbe med det finansielle aspektet. Dette sikrer at dine investeringer blir finansiert så effektivt som mulig!

Våre muligheter for finansiering

Utleie

Leie blir brukt når den økonomiske levetiden til produktene er relativt kort. Servere og datamaskiner er typiske investeringsobjekter som kan være egnet for denne typen finansiering. Leie betyr at du som kunde kan returnere produktene etter endt finansieringsperiode, uten forpliktelse til utkjøp. Hvis du derimot ønsker å beholde produktene lenger, forlenger du leieperioden og vil du kjøpe utstyret, gjøres det til markedsverdi.

Rammeavtale

Enten du bestemmer deg for å leie, kan du signere en rammeavtale med Pedab Finance. Vi har dyp kompetanse i å håndtere pågående eller samtidige investeringer. Sammen planlegger vi finansieringsbehov på halvårsbasis og justerer om nødvendig. Å samle investeringene i en rammeavtale betyr at vi kan tilby enda bedre vilkår og fordeler for din fordel.

FORSIKRING

Å velge finansiering gjennom oss betyr at du også får tilgang til gunstige fullrisikoforsikringer. For IT-utstyr tilbyr vi forsikringer uten egenandel og med kompensasjon for tilsvarende modeller og ytelse. For produksjonsutstyr er egenandelen SEK 3 000 og kompensasjonsnivået tar hensyn til utstyrets verdireduksjon.

white decorative stripes white decorative stripes

Kontakt oss for å diskutere den optimale IT-finansieringsløsningen for deg!

Kontakt oss