Hva søker du etter?

Clavister

Clavister er en ledende leverandør på Europeisk cybersikkerhet med over 20 års erfaring. De er basert i Sverige, og er et lokalt alternativ til de tradisjonelle sikkerhetsleverandørene.

De aller fleste leverandører av sikkerhet, og spesielt de som leverer brannmurer, er fra Silicon Vally eller Silicon Wadi. Clavister har bygget opp sin høyst kompetente, internasjonale virksomhet i en liten by nord i Sverige. De bruker bevisst Sveriges lovgivning, kultur og mentalitet til å oppfostre et innovativt selskap. Dersom du ønsker, kan du komme å se med egne øyne! Clavister inviterer sine kunder til å besøke deres hovedkontor og gjennomgå deres koder. Dette for å sikre at du skal være sikker på at det ikke er noen bakdører. Å velge sikkerhet fra Sverige betyr å velge produkter du kan stole på at gjør den jobben den skal – ikke noe tull.

white decorative stripes white decorative stripes

Kundene deres spenner globalt fra store virksomheter, nasjonale myndigheter, rettshåndhevelse og forsvar, og store tjenesteleverandører, ned til små bedrifter og lokale myndigheter.

Pedab tror på verdien av lokale leverandører som forstår det lokale marked og deres utfordringer. Vi har opplevd et marked hvor mer smidige leverandører kan konkurrere med de etablerte aktørene. Clavister har vist hvordan lokal tilstedeværelse, utmerket kundesupport, fleksibilitet og enestående teknologi kan utgjøre en forskjell.

Contact

Hawre Stark

hawre.stark@pedab.se

+46 8 587 237 35