Hva søker du etter?

HCL Technologies

HCL Technologies er et next-generation globalt teknologiselskap som hjelper bedrifter med å gjenskape sine virksomheter for den digitale tidsalderen.

Deres teknologiprodukter, tjenester og prosjektering er bygget på fire tiår med innovasjon, med en verdenskjent ledelsesfilosofi, en sterk kultur for å ta risiko og oppfinne, og et nådeløst fokus på kundeforhold. HCL tilbyr en integrert portefølje av produkter, løsninger, tjenester og IP gjennom deres Mode 1-2-3 strategy. Denne er bygget rundt Digital, IoT, Cloud, Automation, Cybersikkerhet, analyse, Infrastructure Management og Engineering Services for å hjelpe bedrifter med å tenke nytt om for å forbedre deres virksomheter til å passe den digitale tidsalderen.

white decorative stripes white decorative stripes

With a worldwide network of R&D, innovation labs and delivery centers, and 149 000+ 'Ideapreneurs' working in 45 countries, HCL serves leading enterprises across key industries, including 250 of the Fortune 500 and 650 of the Global 2000 companies.

Pedab er hovedsakelig engasjert med HCL software, som er en avdeling av HCL Technologies som utvikler og leverer en next-generation programvareportefølje. Deres kundesentriske tilnærming er et fundamentalt element av HCL Software sin forretningsstrategi.

Contact

Peter Jansson
Head of Strategic Accounts
peter.jansson@pedab.com

+46 766 201422

Visit https://www.hcltech.com for more information!