Hva søker du etter?

IBM

IBM bruker teknologi som AI, cloud, blockchain og IoT for å hjelpe sine kunder å transformere deres industrier. Pedab har et langt partnerskap med IBM, og vi jobber sammen på prosjekter tilknyttet data og analyse, infrastruktur og plattform, og sikkerhet.

Som et ledende firma på kognitive løsninger og skyplattformer er innovasjon i kjernen i IBMs bedriftsstrategi. Dette gjenspeiles i end-to-end løsningene som leveres til klienter, som spenner fra software og system hardware til et bredt spekter av infrastruktur, kognitive, cloud og konsulenttjenester. IBM hjelper kunder med å løse komplekse forretnings- og tekniske problemer ved å levere ekspertise innen forretningsprosesser og industrien. Dette forbedres med avansert analyse, research, gjennomgående forståelse og kunnskap om IT infrastruktur og den velprøvde evnen til å implementere bedriftsløsninger for å levere bunnverdier til bedrifter og myndigheter over hele verden. IBM er også en stor forskningsorganisasjon som holder rekorden for de fleste amerikanske patenter generert av en virksomhet (fra og med 2019) i 26 år på rad.

white decorative stripes white decorative stripes

«Our investments have reshaped IBM to lead in the emerging, high-value segments of the IT market, including analytics, artificial intelligence, cloud, security, blockchain and quantum computing.» Virginia M. Rometty, Chariman, President and Chief Executive Officer, IBM

Pedab ble en av IBMs første distributører i Norden da vi startet vårt samarbeid i 1993. I løpet av IBMs mer enn 100 år lange historie har produktporteføljen alltid dekket relevante løsninger. IBM tror på økosystemer og har, i tillegg til en attraktiv produkt- og tjenesteportefølje, også en solid strategi for å gå til markedet sammen med partnere. Selskapet investerer i partneraktivering og ferdigheter, samt driver forretningsmuligheter i raskt voksende markedssegmenter som sikkerhet og hybrid cloud. Videre hjelper IBM lokale partnere med å benytte seg av det globale økosystemet for å samarbeide om kundemuligheter, utvikle ny virksomhet og bringe nye løsninger til markedet. En viktig del av IBMs strategi er å bygge neste generasjons økosystem, der gode tenkere og god teknologi kommer sammen for å bygge fremtiden. Selskapet støtter partneres reise digitale transformasjon med å utvikle nye ruter til markeds- og forretningsmodeller, for eksempel å legge inn IBM-teknologi i parnterens egne løsninger.

Contact the IBM team

Read more about IBM