Hva søker du etter?

SAP

Med maskinlæring, IoT og avanserte analyseteknologier hjelper SAP sine kunder å transformere deres virksomheter til intelligente foretak. Deres end-to-end applikasjoner og tjenester gjør det mulig for kunder å operere lønnsomt, tilpasse seg kontinuerlig og gjøre en forskjell.

SAP er i dag den globale lederen innen forretningsapplikasjoner og analyseprogramvare, en markedsleder innen digital handel og verdens største enterprise cloud selskap med over 186 millioner cloud brukere. I over 47 år har SAP hjulpet bedrifter med å fungere bedre gjennom programvareløsninger i verdensklasse. Disse løser komplekse problemer for å hjelpe invent, kommersialisere og integrere produktene og tjenestene i den globale økonomien. SAPs historie er en om en jevn økning fra en liten femmannsoperasjon med hovedkontor i den sørvestlige Tysklands Rhine-Neckar regionen til en av verdens største uavhengige programvareleverandører og en arbeidsgiver for mer enn 96 000 mennesker i over 130 land. SAP ble grunnlagt i 1972 og er i dag markedsledende innen programvareprogramvare. SAP er drevet av banebrytende ånd som inspirerte grunnleggerne til kontinuerlig å transformere IT-bransjen.

white decorative stripes white decorative stripes

SAP stands for Systems, Applications, and Products in Data Processing.

Pedab i Norden har samarbeidet med SAP siden 2014 og har spesialisert seg på data og analyse. Et partnerskap med SAP betyr å samarbeide med verdens ledende selskap innen forretningsprogramvare. Deres store investeringer på utvikling og innovasjon gir forretningsverdi og trygghet for våre kunder. Som autorisert SAP Sell partner hjelper vårt Data & Analytics team deg i prosessen til å bli en datadreven organisasjon - hvor fakta og innsikt driver beslutningsprosesser. Dette inkluderer blant annet valg av løsning, implementering og fornyelser. Vår kompetanse er bygget på SAP Business Technology Platform, hvor bedrifter kan samle, integrere og analysere informasjon på tvers av sitt forretningslandskap, fra multi-cloud applikasjoner, fra eldre systemer, fra offentlige og personlige datakilder og fra sensorer og smarte enheter. Pedab fokuserer på SAP sine løsninger innen Database and Data Management, Application Development and Integration, Business Analytics og Intelligent Technologies. Ved å kombinere SAP programvare med vår erfaring og kompetanse innen IT-infrastruktur skaper vi unike muligheter og bedre totalverdi for våre kunder.

Get in contact with the team

Daniel Neuman, Sweden

Janne Almeli, Norway

Christine Berthon, France

Kim Nielsen, Denmark

Read more about SAP