Hva søker du etter?

SAP

Med maskinlæring, IoT og avanserte analyseteknologier hjelper SAP sine kunder å transformere deres virksomheter til intelligente foretak. Deres end-to-end applikasjoner og tjenester gjør det mulig for kunder å operere lønnsomt, tilpasse seg kontinuerlig og gjøre en forskjell.

SAP er i dag den globale lederen innen forretningsapplikasjoner og analyseprogramvare, en markedsleder innen digital handel og verdens største enterprise cloud selskap med over 186 millioner cloud brukere. I over 47 år har SAP hjulpet bedrifter med å fungere bedre gjennom programvareløsninger i verdensklasse. Disse løser komplekse problemer for å hjelpe invent, kommersialisere og integrere produktene og tjenestene i den globale økonomien. SAPs historie er en om en jevn økning fra en liten femmannsoperasjon med hovedkontor i den sørvestlige Tysklands Rhine-Neckar regionen til en av verdens største uavhengige programvareleverandører og en arbeidsgiver for mer enn 96 000 mennesker i over 130 land. SAP ble grunnlagt i 1972 og er i dag markedsledende innen programvareprogramvare. SAP er drevet av banebrytende ånd som inspirerte grunnleggerne til kontinuerlig å transformere IT-bransjen.

white decorative stripes white decorative stripes

SAP stands for Systems, Applications, and Products in Data Processing.

Pedab har samarbeidet med SAP siden 2014 som distributør og OEM Channel Parnter. Som distributør av SAP-programvare distribuerer Pedab SAP-løsninger til partnere og hjelper dem med å vokse og optimalisere forretningsresultatene. Et partnerskap med SAP betyr å samkjøre med et av verdens mest anerkjente og verdifulle merker, og åpne bedriften for nye muligheter og markeder. Som SAP OEM Channel Parnter, hjelper vi OEMer, uavhengige programvareleverandører (ISV-er) og applikasjonsutviklere å akselerere og drive applikasjonsmuligheter med innebygd eller samlet SAP-teknologi. Design, utvikle og bygg applikasjoner, programvare og integrerte løsninger basert på SAP-teknologi og plattformer – og gjør det mer kraftfullt og relevant for kundevirksomheten.

News and activities

Get in contact with the team

Daniel Neuman, Sweden

Janne Almeli, Norway

Christine Berthon, France

Kim Nielsen, Denmark

Read more about SAP