Hva søker du etter?

Toshiba

Toshiba Global Commerce Solutions er retail’s førstevalg for integrerte in-store løsninger. Den ledende leverandør av point-of-sale systemer er dedikert til å levere innovative handelsløsninger og optimalisere detaljhandelen.

Hos Toshiba handler et hvert detaljhandelsegment om å gjøre strålende handel reell gjennom tjenester som muliggjør nye inntektsstrømmer for forhandleren, utstyrer forhandleren med verktøy og teknologiene for å optimalisere sikkerhet og produktivitet, og samtidig raskt og pålitelig løser eventuelle problemer som oppstår fra dag til dag. Vi akselererer verdi med helhetlige løsninger og omfattende servicefunksjoner. Forhandlere kan stole på Toshiba’s omfattende erfaring med å sikre at utstyret i butikken er optimalisert for dagens fartsfylte shoppingmiljø.

white decorative stripes white decorative stripes

«Toshiba empowers retailers to create moments that inspire»

Forhandlere vet at et pålitelig, fungerende point-of-sales-system (POS) er avgjørende for kundetilfredshet. Ifølge POS Customer Engagement Survey fra 2019, sier 82% av forbrukere at betalingen er en viktig faktor i å velge hvor de handler. «Forhandlere ønsker å oppdatere maskinvaren med de nyeste tilbudene for å dra nytte av raskere prosessorbrikker og større lagringsplass, som er nødvendig for å kunne kjøre en stadig mer avansert programvare.»

Contact the Toshiba team.

Denmark & Iceland: Lars Hein, Phone: +4555770164
Norway & Finland: Inga Marie Vårheim, Phone: +4793466602
Sweden & countries outside Nordic: Patrik Junno, Phone: +46766201462

Read more about Toshiba