Hva søker du etter?

white decorative stripes white decorative stripes

AI

AI

AI revolusjonerer måten vi arbeider, lever, og samhandler med teknologi. Med AI’s utrolige potensiale er selskaper som IBM, HCL, Red Hat og Micro Focus i frontlinjen til å utvikle banebrytende løsninger som utnytter kraften i AI for å drive innovasjon og løse komplekse utfordringer.

IBM er en global leder innen AI og tilbyr en omfattende pakke med AI-løsninger som dekker ulike bransjer og bruksområder. Deres AI-teknologi gir organisasjoner mulighet til å hente verdifull innsikt fra data, automatisere prosesser og forbedre kundeopplevelser. IBM Watson, er kjent for sin naturlige språkbehandling og maskinlæringsevner, noe som gjør den til et foretrukket valg for bedrifter over hele verden.

HCL er dedikert til å skape AI-løsninger skreddersydd for organisasjoners spesifikke behov. Deres AI-tilbud strekker seg over et spekter av applikasjoner, fra chatbots og virtuelle assistenter til prediktiv analyse, noe som hjelper bedrifter med å forbedre kundeservice, optimalisere operasjoner og ta datadrevne beslutninger.

Red Hat er kjent for sin ekspertise innen åpen kildekode-programvare, og inkorporerer AI i løsningene sine. Ved å omfavne åpen kildekode med AI-teknologi muliggjør Red Hat at organisasjoner kan utvikle og implementere AI-modeller mer effektivt og sikkert. Denne tilnærmingen fremmer åpenhet og samarbeid innenfor AI-utvikling.

Micro Focus fokuserer på AI i sammenheng med cybersikkerhet og risikostyring. Deres AI-drevne løsninger hjelper organisasjoner med å oppdage og reagere på sikkerhetstrusler mer effektivt. Ved å anvende AI på cybersikkerhet tilbyr Micro Focus avansert trusseldeteksjon og reduserer risikoen for datainnbrudd.

AI er en transformasjonskraft, og våre leverandører utnytter dens evner for å forbedre produktivitet, forenkle operasjoner og fremme innovasjon. Ved å ta i bruk AI-løsninger fra IBM, HCL, Red Hat og Micro Focus kan bedrifter holde seg konkurransedyktige, forutse trender og åpne nye muligheter i et raskt skiftende digitalt landskap.

quote

Kontaktpersoner D&A Norge

Gro Benjaminsen

Country Manager Norway

Theresa Brynildsen

Business Development Software

Carina Malde

Inside Sales Software