Hva søker du etter?

white decorative stripes white decorative stripes

Automasjon

Automasjon

Automatisering har blitt en hjørnestein i moderne forretningsdrift, og tilbyr en vei mot økt effektivitet, mindre menneskelig feil og forbedret produktivitet. IBM, HCL, Red Hat, Suse og Micro Focus har vært instrumentelle i utviklingen av innovative automatiseringsløsninger som imøtekommer ulike bransjer og bruksområder.

IBM er en pioner innen automatisering og tilbyr en suite av AI-drevne løsninger. Deres automasjonsteknologier gjør det mulig for bedrifter å effektivisere prosesser, håndtere arbeidsmengder og ta datadrevne beslutninger. Fra robotprosessautomatisering (RPA) til AI-drevet arbeidsflyt-orkestering, gir IBM organisasjoner muligheten til å arbeide smartere og mer effektivt.

HCL er dedikert til å skape automatiseringsløsninger som er skreddersydd for å møte spesifikke behov i næringslivet. De leverer automatiseringsverktøy som øker produktiviteten, reduserer manuelle inngrep og driver operasjonell nøyaktighet. HCL sin ekspertise innen IT-drift og forretningsprosessautomatisering er uvurderlig i denne sammenhengen.

Red Hat er kjent for sin ekspertise innen åpen kildekode og omfavner automatisering gjennom sine løsninger. Ved å fremme åpen kildekode-teknologier gjør Red Hat det mulig for organisasjoner å utvikle og implementere automatiseringsverktøy som er smidige, sikre og skalerbare, og som sikrer at automatisering er en integrert del av deres digitale transformasjon.

Suse utmerker seg innen automatiseringsløsninger for styring og optimalisering av IT-infrastruktur. Deres automatiseringsverktøy muliggjør infrastruktur som kode, forenkler konfigurasjonsstyring og implementeringsprosesser. Dette strømlinjeformer IT-drift og sikrer skalerbarheten og påliteligheten til kritiske systemer.

Micro Focus spesialiserer seg på automatisering i sammenheng med applikasjonsleveranse og IT-drift. Deres løsninger gir organisasjoner muligheten til å automatisere oppgaver og arbeidsflyter, og forbedrer effektiviteten av programvareutvikling, implementering og løpende administrasjon.

Alle disse automatiseringsløsningene spiller en viktig rolle i å muliggjøre at organisasjoner tilpasser seg de stadig skiftende kravene i den digitale tidsalderen. Ved å omfavne automasjonsteknologiene fra disse leverandørene kan bedrifter oppnå større operasjonell effektivitet, redusere kostnader og holde seg konkurransedyktige i et raskt skiftende landskap.

quote

KONTAKTPERSONER D&A NORGE

Gro Benjaminsen

Country Manager Norway

Theresa Brynildsen

Business Development Software

Carina Malde

Inside Sales Software