Hva søker du etter?

Case

Intito - framtiden for forretningsbeslutninger

En del av Pedab Business Innovation Program

Selskapet er dedikert til å oppdage og bistå innovatører som har potensiale til å forme fremtiden innenfor hvert av sine forretningsområder. Nylig ble Intito med i programmet som en del av vekst- og oppstarts planen i Norge. Intito er et teknologiselskap for forretningsplanlegging som hjelper kunder med å ta datadrevne forretningsbeslutninger og styrke administrasjonen ved å automatisere repeterende prosesser. Selskapet er godt forankret i Finland og Sverige og er nå klar til å ta fatt på det norske markedet. På denne reisen er Pedab Business Innovation Program en del av Intitos vekstplan.

Pålitelig og nøyaktig beslutningstaking

Ved å implementere datadrevet beslutningstaking i forretningsstrategien kan organisasjoner ta raskere, mer nøyaktige og bedre beslutninger. Videre hjelper dataene organisasjoner med å identifisere trender og mønstre, som ellers lett ville blitt oversett. Dessuten sparer disse organisasjonene tid og penger ved å redusere behovet for manuell analyse og forskning.

«Vi muliggjør datadrevet planlegging og beslutningstaking for våre kunder ved å utnytte IBM Data & AI-løsninger. Vår kjernevirksomhet inkluderer utvidede planleggings- og analyseløsninger, finansiell og ESG-rapportering og kunstig intelligens. Vi hjelper kundene våre med å utnytte data og moderne teknologi , for å lykkes i et svært konkurransedyktig miljø og ta bedre beslutninger til rett tid.» Petri Sipola, administrerende direktør, Intito.

Intito streber etter å bygge varige relasjoner med sine kunder. Intito er agile og har en dyp forståelse av forretningsstrategi som gjør dem verdifulle for enhver organisasjon. De tilbyr et bredt spekter av tjenester til bedrifter i mange ulike bransjer og kan håndtere komplekse problemstillinger med skreddersydde løsninger.

 

Etableringen av Intito Norge

Intito er en av de største aktørene innen sitt fagfelt i Finland og Sverige. For å kunne få den samme suksessen i Norge har Intito som en del av vekststrategien sin meldt seg inn i Pedab Business Innovation Program.

Kristian Lahtinen, Country Manager i Intito Norge, uttaler: «Samarbeidet vårt med Pedab har vært avgjørende for suksessen til oppstarten vår i Norge. Å ha tilgang til IBMs lokale ressurser og støtte har vært uvurderlig for å hjelpe oss med å skaffe nye kontakter og muligheter innen landet.»

«Pedab har hjulpet oss med IBM Partner-prosesser og hjulpet oss med å navigere i det norske forretningsøkosystemet, som en ekte forretningspartner har Pedab gitt oss verdifull tilbakemelding på vår GTM-strategi og vår kjernevirksomhet.» Sier Kristian Lahtinen.

Petri Sipola legger til: «I tillegg har Pedab hjulpet oss med noen av de åpenbare utfordringene, når vi skal utvide til et nytt land, ved å bistå med både oversettelser og forståelse av den norske forretningskulturen. De har hjulpet oss med mye praktisk arbeid – fra å få en norsk nettside, og norske referanser, samt til å svare på anbud på norsk. De har forretningsforståelsen og de rette forutsetningene for å hjelpe oss i den fasen vi er i nå.»

 

Pedab Business Innovation Program

Et felles markedsutviklingsprosjekt mellom Pedab og IBM Nordic. Hvor målet er å spesialisere seg på å forberede bedrifter for den digitale fremtiden ved å gi råd om proaktive IT-strategier og hvordan man kan utnytte investeringer i teknologi. Pedab sammen med IBM vil gi strategisk og teknisk veiledning for å styrke virksomhetens beslutningstaking i bedriftens skaleringsfase.

Theresa Brynildsen, forretningsutviklingssjef i Pedab Norge, uttrykker sin entusiasme for Business Innovation Program, og merker at programmet helt klart gir stor verdi for Pedabs IBM-partnere og at Pedab vil fortsette å samarbeide med IBM for å levere en god tjeneste og skape meningsfulle partnerskap.

Vil du vite mer?

Read the full story

Vil du være en del av Business Innovation Program?

Theresa Brynildsen - Business Development Manager
+47 980 46 451
theresa.brynildsen@pedab.no