Hva søker du etter?

white decorative stripes white decorative stripes

Business Innovation Programmet

Business Innovation Programmet

Bli med i Business Innovation Program

Har du et innovativt prosjekt innen nye teknologier, du ønsker å akselerere og skalere? Bli med Pedab og IBM i vårt Business Innovation Program!

Ekte innovasjon starter med en god idé og slutter med et produkt, en løsning eller en digital tjeneste, som kan endre hele måten vi tenker på. Å jobbe med innovasjoner er krevende i tid og ressurser.

Hos Pedab ønsker vi å være en del av din innovasjonsreise – vi invisterer teknologi, kunnskap og utdanning for å hjelpe deg med å lykkes med virksomheten din. Du er eksperten på ditt felt, men du kan ikke være eksperten på alle felt – det er derfor du må samarbeide med en innovasjonshub som støtter deg, veileder deg og holder deg fokusert, og du trenger at investorer tror på ideen din.

Pedab og IBM går sammen for å akselere innovasjon 

Dette programmet drives av Pedab og IBM sammen, for det enkle formål å hjelpe bedrifter i tidlig fase til en skalerbar IT-plattform. Vi jobber tett med Business Innovation Hubs som er aktivt involvert i medlemmene sine, innen områder som produktutvikling eller markedsføring, for å sikre at det er en justering mellom virksomhet og IT.

 

 

Fordelsreisen

Hvem kan bli med?

Alle som oppfyller følgende vilkår kan få tilgang til Business Innovation Program:

  • Inntektene dine de siste 12 månedene er mindre enn USD 15 millioner
  • Din bedrift er etablert, er privateid og har vært i virksomhet i mindre enn 10 år
  • Du har ikke vært en betalende kunde hos IBM Cloud
  • Du er en verifiserbar enhet med et nettsted og en dedikert e-postserver

Pedab teamet

En dedikert lokal person fra Pedab vil være ved din side gjennom hele programmet, for at du skal få mest mulig ut av programmet. Ikke bare er de fokusert på din suksess, men de har lang erfaring i IT-bransjen, og er godt koblet til IBM Innovation Ecosystem.

 

quote

Kontaktperson i Norge

Theresa Brynildsen

Business Development Manager Software