Hva søker du etter?

white decorative stripes white decorative stripes
Økosystem

For innovasjonsprosjekter

Business Innovation Program

Har du ambisjon om å vokse og ekspandere?

For å hjelpe deg med å utvikle og designe dine løsninger med tanke på vekst fra starten, inviterer vi deg til Business Innovation Program.

Har du et innovasjonsprosjekter eller er i en tidlig fase med å utvikle en applikasjon som tar i bruk ny teknologi, for eksempel AI, Blockchain samt en visjon om å utvide virksomheten din til nye markeder? Det du trenger er en sikker utviklingsplattform, som lar deg skalere selv med større kunder globalt.

Vi inviterer deg til Business Innovation Program gjennom din Business Innovation Hub (f.eks. inkubatorer eller katapulter). Programmet ledes av Pedab Group og IBM sammen, hvor målet er å hjelpe bedrifter i tidlig fase med en skalerbar utviklingsplattform og support.

Vi jobber tett med en rekke Business Innovation Hubs som er aktivt involvert i medlemmene sine, innen områder som produktutvikling og markedsføring, for å sikre at det er samsvar mellom virksomhet og teknologi.

Vårt team

En dedikert lokal person fra Pedab vil være med deg gjennom hele programmet, slik at du får mest mulig verdi ut av programmet. Ikke bare er de fokusert på suksessen din, men de har også lang erfaring i IT-bransjen, og er sterkt tilknyttet IBM Innovation EcoSystem.

Gro Benjaminsen

Business Unit Manager, IBM Software