Hva søker du etter?

white decorative stripes white decorative stripes

Hybrid sky

Hybrid sky

Hybrid sky har kommet som en game-changer i IT-verdenen, og gir organisasjoner muligheten til sømløst å kombinere lokal infrastruktur med offentlige og private skyløsninger. IBM, HCL, Red Hat og Suse tilbyr robuste løsninger innenfor hybrid sky som gjør det mulig for bedrifter å utnytte kraften i det dynamiske databehandlingsmiljøet.

IBM står i front på løsninger for hybrid sky. IBM sine tilbud gir en enhetlig og sikker plattform for integrering og styring av data, applikasjoner og tjenester på tvers av flere skymiljøer. Deres ekspertise innen skyadministrasjon, AI-drevne innsikter og sikkerhet gjør dem til et foretrukket valg for bedrifter som søker en omfattende strategi for hybrid sky.

HCL leverer skreddersydde løsninger for hybrid sky. Deres tilnærming fokuserer på å optimalisere eksisterende IT-investeringer og integrere dem med offentlige skytjenester. HCL sin ekspertise ligger i å hjelpe bedrifter med å skape et sømløst og smidig miljø for hybrid sky som fremmer innovasjon og vekst.

Red Hat, er en leder innen åpen kildekode-teknologi og vektlegger åpne løsninger for hybrid sky. Red Hat sin portefølje inkluderer ulike verktøy og plattformer for å bygge og administrere hybrid skymiljøer. Deres løsninger gir den fleksibiliteten og interoperabiliteten som trengs for å koble effektivt sammen lokal og skybasert infrastruktur.

Suse spesialiserer seg på løsninger for hybrid sky-infrastruktur som er åpne, sikre og svært tilpasningsdyktige. Suse sin ekspertise ligger i å administrere og orkestrere arbeidsbelastninger på tvers av hybrid skylagringmiljøer, og sikre konsistent drift og skalering.

Hybrid skylagring er en transformerende tilnærming til IT som tilbyr smidighet, skalering og kostnadseffektivitet. Ved å dra nytte av hybrid skylagringløsninger fra IBM, HCL, Red Hat og Suse, kan bedrifter bygge bro over gapet mellom on-prem og sky infrastruktur, samt skape et dynamisk miljø som støtter innovasjon og vekst samtidig som de opprettholder kontroll og sikkerhet.

quote

KONTAKTPERSONER D&A NORGE

Gro Benjaminsen

Country Manager Norway

Theresa Brynildsen

Business Development Software

Carina Malde

Inside Sales Software